Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να δείξουμε χαρακτήρα”

“Να δείξουμε χαρακτήρα”

giaples latovic

giaples-latovic

Συνεχίζονται οι επισκέψεις των παικτών του Ρεθύμνου στα σχολεία της περιφέρειας, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σουτ… εντός παιδιάς”. Άκης Καλλινικίδης, Κουάμε Αλεξάντερ, Ανδρέας Κανονίδης (παίκτες), Γιώργος Κούμουλος (team manager) και Νίκος Τζανιδάκης (Γραφείο Τύπου), επισκέφτηκαν το εξαθέσιο Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου.

Οι μικροί φίλοι των Κρητικών είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με τους αθλητές, να φωτογραφούν και να πάρουν αυτόγραφα και προσκλήσεις ώστε να παρακολουθήσουν την προπόνηση και τους εναπομείναντες αγώνες. Sout entos paidias

Ο Θανάσης Γιαπλές –ενόψει της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ (8/12, 16:00)- μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και σχολίασε: “Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση και να δείξουμε χαρακτήρα σε ένα ακόμα εκτός έδρας πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Δράμας είναι μία πολύ καλή ομάδα που ακόμα όμως δεν έχει βρει την σταθερότητα όπως και οι περισσότερες στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα είναι πολύ σοβαρός αντίπαλος και θα πρέπει να παίξουμε πολύ παθιασμένα και συγκεντρωμένα αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που κάναμε την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στα Τρίκαλα γιατί μέσα από τέτοιες νίκες η ομάδα φτιάχνει χαρακτήρα και είναι πολύ καλό για την συνέχεια, καθώς όπως έχω πει όλοι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο”.

Από την μεριά του ο Ανδρέας Κανονίδης, σημείωσε για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Δραμινούς: “Θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα και για αυτό την Κυριακή θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Δράμα μέσα στην έδρα της παίζει σκληρά και πρέπει να προσέξουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής.

Εγώ από την μεριά μου θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ρεθύμνου που με επιλέξανε. Πιστεύω πως έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου αφού είμαι μέλος σε μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Προσπαθώ να κάνω πράξη ότι μου λέει ο προπονητής ώστε μέρα με τη μέρα να γίνομαι όλο και καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…