Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μπορούμε να κερδίσουμε”

“Μπορούμε να κερδίσουμε”

obradovic bjelica

obradovic-bjelica

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία περιμένει τη Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αντιμετωπίσει τον πληγωμένο Ολυμπιακό (3/1) και επιθυμεί να μπει με το δεξί στη διοργάνωση. Ο πολύπειρος τεχνικός των Τούρκων, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τόνισε ότι η ομάδα του σέβεται τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι μπορεί να τον κερδίσει.

“Είναι το πρώτο παιχνίδι που πρόκειται να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ρεκόρ 10-0 και είναι επίσης δύο φορές συνεχόμενες πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πηγαίνουμε στο παιχνίδι με μεγάλο σεβασμό, αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Για να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να παίξεις 40 λεπτά με μεγάλη συγκέντρωση”, ήταν αρχικά τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Το Top 16 τώρα είναι τα πάντα. Είναι σαν μια νέα αρχή για μας. Πρέπει να ξεχάσουμε ό, τι συνέβη στο πρώτο μέρος της Ευρωλίγκας και να καταλάβουμε ότι κάθε σημείο και κάθε μπάλα είναι πολύ σημαντικά σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…