Κεντρική Basket League Άρης “Ματς – “πρέπει””

“Ματς – “πρέπει””

aggelou aris

aggelou-aris

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να κάνει ο Άρης αύριο (7/12, 16:00), όπου θα φιλοξενήσει στο “Nick Galis Hall” τον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε για την αναμέτρηση με τους επίσης “κιτρινόμαυρους“: “Ξεκινάμε το Δεκέμβριο με ένα ματς-“πρέπει” που, όμως, κρύβει κάποιες ιδιαιτερότητες για την ομάδα του Ηλυσιακού, που διακρίνεται από αθλητική ικανότητα, γρήγορους παίκτες στις θέσεις 1, 2, 4 και 5 και εμπειρία από παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό στο παρελθόν σε μεγάλες ομάδες. Το “διάβασμα” του παιχνιδιού σε επίθεση και άμυνα και η διάρκεια της συγκέντρωσής μας, θα είναι τα “κλειδιά”, ώστε να διεκδικήσουμε αυτό το “πρέπει“”.

Εκ μέρους των παικτών του Άρη, ο Ευθύμης Τσακαλέρης, σημείωσε για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό: “Ο Ηλυσιακός θα έρθει για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για τη νίκη, επομένως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Πρόκειται για μία ομάδα που στηρίζεται στους ξένους της, αλλά από την άλλη, διαθέτει και έμπειρους Έλληνες παίκτες.

Για την ομάδα μας, είναι ο πρώτος από μία σειρά σημαντικών αγώνων μέσα στον επόμενο μήνα και αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι προερχόμαστε από ήττες, σίγουρα θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη και να μπούμε σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων. Γι’ αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…