Κεντρική Basket League ΑΕΚ Και καταγγελία για Κόροιβο

Και καταγγελία για Κόροιβο

aek ofi pagkos

aek-ofi-pagkos

Ποιος είπε ότι η επίσημη ΑΕΚ θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα για το “un fair” των 52 δευτερολέπτων με Κόροιβο; Οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι εξήντλησαν τις δηλώσεις τους για τον αγώνα, για τον οποίο παραδέχθηκαν το δίκαιον της ήττας, αλλά για λόγους ηθικής τάξεως θα υποστηρίξουν την ένσταση. Και όχι μόνο αυτό. Θα προχωρήσουν και σε καταγγελία για την φάση που ο Χαρισμίδης φέρεται να προσποιήθηκε τον τραυματία για να εκτελέσει άλλος τις βολές.

Τι έγραψε μεταξύ άλλων σήμερα η “ΩΡΑ των σπορ” για το γεγονός:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη, ωστόσο, να υποστηρίξει την ένστασή της για το “un fair” του Βασίλη Νιπεργιάλη και του Τάσου Χαρισμίδη, με τον τελευταίο να “δηλώνει” τραυματίας στις βολές των 52 δευτερολέπτων. Είναι αποφασισμένη, επίσης, όπως αποκαλύπτει η “ΩΡΑ των σπορ” να προχωρήσει και σε καταγγελία.

“Χάσαμε δίκαια στην Αμαλιάδα. Δεν είναι το θέμα μας η επανάληψη του αγώνα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε όμως ένα θέμα ηθικής τάξεως”, επιμένουν στην ΑΕΚ. Όταν και εφόσον η ΑΕΚ κληθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ θα προσκομίσει και το βίντεο του αγώνα, που ήδη έχει στα χέρια της”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…