Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κάτι δεν γίνεται καλά”

“Κάτι δεν γίνεται καλά”

markopoulos vlemma

markopoulos-vlemma

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νέα Κηφισιά. Οι Θεσσαλονικείς πέραν από την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών, αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα. Ο έμπειρος τεχνικός του “δικεφάλου” στην συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στους 95 πόντους που δέχτηκε η ομάδα του, σημειώνοντας: “Συγχαρητήρια στην Κηφισιά. Έπαιξε πολύ καλά και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Εμείς, απ’ την άλλη, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν μπορείς να δέχεσαι 95 πόντους εκτός έδρας και να θέλεις να κερδίσεις. Η άμυνά μας ήταν πολύ άσχημη και γι’ αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ κι όχι οι παίκτες. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να έχουμε στόχους και πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Όταν δέχεσαι 57 πόντους σε ένα ημίχρονο, κάτι δεν γίνεται καθόλου καλά. Για να δεχθείς τόσους πόντους, σημαίνει ότι το έχεις κάνει ροντέο το ματς, άρα έχεις δυνάμεις. Δε μπορείς να τρέχεις, χωρίς να έχεις δυνάμεις. Περισσότερο εγκεφαλικό ήταν το θέμα και συγκέντρωσης της ομάδος”.

Από την μεριά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δέδας, σχολίασε για την βαριά ήττα από τη Νέα Κηφισιά: “Είχαμε ένα κακό προηγούμενο στο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, να ξεκινήσουμε πάλι νωθρά σε εκτός έδρας ματς. Σε μικρότερο βαθμό το ίδιο πάθαμε και σήμερα και στατιστικά όταν τους αφήνουμε να προηγούνται αυτό είναι κακό για την ψυχολογία και δίνει αβαντάζ στον αντίπαλο, ενώ εμείς έχουμε πρόβλημα.

Ξέφυγαν στο τέλος και έβαλαν κρίσιμα καλάθια. Ήρθε η ήττα. Από το σκορ φαίνεται ότι. Σε δύο μέρες έχουμε ταξίδι και παιχνίδι κρίσιμο, θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά που συνδυάζει εμπειρία και αθλητικότητα”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …