Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Κάθε χρόνο πέφτει το επίπεδο”

“Κάθε χρόνο πέφτει το επίπεδο”

basketa9

basketa9

Ασταμάτητη μοιάζει η Χαλκηδόνα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει αήττητη έπειτα από 11 αγωνιστικές και δείχνει έτοιμη να πάρει την άνοδο που δεν κατάφερε πέρσι μένοντας εκτός νυμφώνα σε τριπλή ισοβαθμία.Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Τουλούμης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τους στόχους που υπάρχουν αλλά και για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αήττητη πορεία της Χαλκηδόνας:”Πίστευα ότι θα είχαμε αυτή την πορεία γιατί διαθέτουμε παίκτες έμπειρους που μερικοί έχουν αγωνιστεί και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Για να είσαι αήττητος χρειάζεται και η βοήθεια της τύχης. Είχαμε ένα καλό αγωνιστικά πρόγραμμα και σε συνδυασμό με την καλή χημεία που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια καταφέρνουμε να παίρνουμε από κάθε παίκτη ότι περισσότερο μπορούμε.

Οι άνθρωποι του Διοικητικού Συμβουλίου φέρονται άψογα στους παίκτες και σε εμένα οπότε προσπαθούμε να τους ικανοποιήσουμε. Το ευχάριστο είναι ότι με τα καλά παιχνίδια έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τον κόσμο κοντά μας”.

Για τον αγώνα που έρχεται με τη Νεάπολη:”Για εμένα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς. Η Νεάπολη είναι καλή ομάδα με οργάνωση και πίστευα ότι θα κάνει μία καλύτερη πορεία, όμως ίσως στάθηκε λίγο άτυχη. Σίγουρα αδικείται από τη θέση που έχει γιατί ενισχύθηκε αρκετά κι είναι για εμένα από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας”.

Για τους στόχους που υπάρχουν: “Οι στόχοι είναι όσο μπορούμε να μην χάσουμε αν κι είναι λίγο δύσκολο. Γίνονται αναγκαστικά λίγες προπονήσεις και προσπαθούμε μέσα από συντήρηση να διατηρηθούμε. Είναι σημαντικό να δούμε πως θα επιστρέψουμε από τη διακοπή και πόσο θα μας επηρεάσει”.

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ: “Όλες οι κατηγορίες έχουν πέσει σε επίπεδο. Στην Α’ ΕΚΑΣΘ υπάρχουν 4-5 πολύ καλές ομάδες και οι άλλες είναι ισάξιες κι όπως φαίνεται θα γίνει μάχη για την παραμονή. Κάθε χρόνο πέφτει το επίπεδο, καθώς οι ομάδες δεν μπορούν να κάνουν όσες προπονήσεις γινόντουσαν παλιά. Το μέλλον είναι οι νέοι. Αν δεν βαριούνται και κάνουν σκληρές προπονήσεις θα ξεχωρίσουν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…