Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ικανοποίηση για το 10-0

Ικανοποίηση για το 10-0

bartzokas sistima

bartzokas-sistima

Στο τρίτο ημίχρονο της νίκης του Ολυμπιακού στην Πολωνία, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στο αήττητο που διατήρησε η ομάδα του ενώ παράλληλα συνεχάρη την Ζιελόνα Γκόρα για την φετινή της παρουσία στην Ευρωλίγκα:

“Ήταν ένα καλό επιθετικά παιχνίδι, σκοράραμε 91 πόντους και νομίζω πως ήταν καλό για τους φιλάθλους που είδαν ένα ματς χωρίς ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, αλλά με αρκετό θέαμα. Για τις δύο ομάδες δεν υπήρχε κίνητρο, αλλά νομίζω πως το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον και όσοι το παρακολούθησαν το ευχαριστήθηκαν”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε:

“Εμείς ήρθαμε στην Πολωνία χωρίς τρεις παίκτες, τους Λο, Πρίντεζη και Μπέγκιτς και θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας. Είμαστε χαρούμενοι για το 10-0 της πρώτης φάσης, θέλαμε να κάνουμε αυτό το 10-0 παρά το γεγονός πως είχαμε κατακτήσει την πρώτη θέση και είχαμε πάρει την πρόκριση στο Top-16 εδώ και πολλές αγωνιστικές”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και κατέληξε:

“Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό που καταφέραμε και που συνεχίζουμε στο Top-16, το οποίο είναι ένα μικρό πρωτάθλημα τριών μηνών. Θέλουμε να έχουμε υγεία, να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Θέλω να ευχηθώ στη Ζιέλονα Γκόρα καλή συνέχεια. Στην πρώτη της παρουσία στην Ευρωλίγκα έδειξε καλά στοιχεία, έχασε τρία ματς στο τελευταίο σουτ και είχε πολύ καλή εικόνα. Θέλω να τους ευχηθώ καλή τύχη και καλή συνέχεια στο Eurocup, εκεί όπου νομίζω θα πάνε αρκετά μακριά”.

“Τώρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό”

Από την πλευρά των παικτών ο Ματ Λοτζέσκι υποστήριξε: “Θέλαμε να τελειώσουμε την πρώτη φάση με τον ίδιο ρυθμό, να μην αλλάξει ο ρυθμός μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Το καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας τον Παναθηναϊκό, αυτή την αναμέτρηση κοιτάμε και τίποτα άλλο. Μετά θα δούμε το Top-16 και πως θα προκριθούμε στα προημιτελικά”, επισήμανε ο άσος των πρωταθλητών Ευρώπης και πρόσθεσε:

«Ξέρω τι σημαίνουν τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ξέρω τι σημαίνει αυτό το ματς, θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι ως ομάδα και να πάρουμε τη νίκη. Ουσιαστικά είναι ο τελικός της διοργάνωσης αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…