Κεντρική NBA Επιστρέφει ο άσωτος υιός;
NBA

Επιστρέφει ο άσωτος υιός;

bynum cavaliers post

bynum-cavaliers-post

Έναν… παλιό γνωστό προσπαθούν να φέρουν πίσω στο Λος Άντζελες οι “Λιμνάνθρωποι“! Ο λόγος για τον Άντριου Μπάινουμ, τον οποίο θα ήθελαν να ξαναδούν στο “Staples Center“, ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του λόγω της μεταγραφής του Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ο άλλοτε “πύργος” των Λος Άντζελες Λέικερς προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να… ορθοποδήσει, αλλά κάτι οι τραυματισμοί κάτι η συμπεριφορά του δεν του έχουν επιτρέψει να επιστρέψει στον αφρό του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να παραμένει σκιά του εαυτού του.

Στην “πόλη των αγγέλων“, όμως, πιστεύουν πως μπορούν να τον βοηθήσουν να… αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να ηγηθεί της προσπάθειας που κάνουν για την κατάκτηση ενός δαχτυλιδιού.

Πέραν, όμως, του ποιος θα έρθει, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το ποιος… θα φύγει αφού στο Λος Άντζελες είναι διατεθειμένοι να “θυσιάσουν” τον Πάου Γκασόλ. Είναι δεδομένο, άλλωστε, πως η ομάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι δεν μπορεί να “αντέξει” και τα δύο συμβόλαια. Αντίθετα, σε περίπτωση που προχωρήσει η ανταλλαγή, οι Λος Άντζελες Λέικερς θα γλιτώσουν ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. δολάρια σε μισθούς και φόρους πολυτελείας.

Ποσό που θα τους επιτρέψει να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στη συνέχεια με στόχο τη δημιουργία μίας ακόμη πιο ανταγωνιστικής ομάδας. Οψόμεθα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…