Εδώ ΟΑΚΑ

oaka

oaka

Τον αντίπαλό του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος περιμένει να μάθει απόψε ο Άρης. Ο δεύτερος… φιναλίστ θα προκύψει από το ντέρμπι “αιωνίων” αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ με φόντο το δεύτερο εισιτήριο για τα “Δύο Αοράκια“. Το eBasket.gr βρίσκεται στις επάλξεις για να σας μεταφέρει τα πάντα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το μεγάλο ντέρμπι.

18:03 – Ο Στεφάν Λάσμε είναι ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για τα πρώτα σουτάκια.

18:10 – Ο Γιόνας Ματσιούλις ακολουθεί γνωρίζοντας την… αποθέωση από τους φίλους του “τριφυλλιού” που βρίσκονται στις κερκίδες.

18:15 – Κάτι παραπάνω από μία ώρα απομένει για το τζάμπολ, με την κερκίδα των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού να είναι σχεδόν γεμάτη.

18:18 – Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι ο πρώτος “ερυθρόλευκος” που πέρασε στο παρκέ. Οι αποδοκιμασίες ήταν… μικρής διάρκειας από πλευράς “πράσινων” φιλάθλων.

18:40 – Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια. Αντίθετα αυτοί του Ολυμπιακού παραμένουν στο παρκέ.

18:50 – Αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας των “πρασίνων” βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να ενισχύσει κι αυτή με την παρουσία της τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

18:56 – Οι νταμπλούχοι Ελλάδος πέρασαν στο παρκέ για να ξεκινήσουν την προθέρμανσή τους γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους τους.

19:03 – Σειρά πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών.

19:08 – Ο Αργύρης Πεδουλάκης καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας του κατά την είσοδό του.

19:10 – Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς δεν κατάφερε να είναι έτοιμος με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός αποστολής. Αντίθετα, παρόντες είναι οι Γιόνας Ματσιούλις και Νίκος Παππάς.

19:11 – Από πλευράς Ολυμπιακού, αυτοί που “κόπηκαν” από τη δωδεκάδα είναι οι “μικροί” Δημήτρης Αγραβάνης και Ιωάννης Παπαπέτρου.

19:20 – Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και περίπου δεκατρείς χιλιάδες χιλιάδες φίλαθλοι βρίσκονται στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται μαζικά…

19:27 – Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των δύο ομάδων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…