Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν σφύριζαν ομοίως οι διαιτητές”

“Δεν σφύριζαν ομοίως οι διαιτητές”

markopoulos

markopoulos-stenaxorimenos

Τα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα εξέφρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο. Ο 65χρονος τεχνικός δήλωσε ότι οι διαιτητές δεν σφύριζαν ομοίως στις δύο ομάδες.

“Ξέραμε ο Πανιώνιος είναι μία καλή ομάδα. Θέλαμε πολύ την νίκη, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά προσπαθήσαμε μετά. Στο κρίσιμο σημείο κι όταν γυρίσαμε το παιχνίδι, ο Πανιώνιος έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία, αλλά πιστεύω πως οι διαιτητές δε σφύριζαν ομοίως στις δύο ομάδες” δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ από τη μεριά του ο Λεωνίδας Κασελάκης πρόσθεσε:

“Είναι δύσκολο βράδυ για εμάς. Δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι και κάναμε το ματς ροντέο από νωρίς. Προσπαθήσαμε πολύ και το γυρίσαμε. Εκεί δε δείξαμε συγκέντρωση για να φέρουμε το παιχνίδι στη δική μας πλευρά και να χτυπήσουμε τον Πανιώνιο στις αδυναμίες του. Πλέον θα κηνηγήσουμε την πρόκριση στο EuroCup έστω αυτό το μικρό ποσοστό. Θα βάλουμε τώρα το κεφάλι κάτω και θα γυρίσουμε τα αποτελέσματα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…