Κεντρική Ελευσίνα “Δεν επαναπαυόμαστε”

“Δεν επαναπαυόμαστε”

skarafigkas deiktis

skarafigkas-deiktis

Ο Πανελευσινιακός μετά τη νίκη του επί του Άρη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, “σκαρφάλωσε” στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ελευσίνιοι πίστεψαν και έφτασαν στη νίκη, παίζοντας “σωστό” μπάσκετ.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού Γιώργος Σκαραφίγκας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου σχολίασε για τη νικηφόρα αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους“: “Περαστικά καταρχήν στον Γκίκα για τον πολύ άσχημο τραυματισμό που είχε και τον είδαμε μπροστά μας.

Αν οι ομάδες ήταν πλήρεις όλα θα ήταν διαφορετικά. Εμείς κάναμε σήμερα κατάθεση ψυχής και με τη δύναμη της έδρας πήραμε τη νίκη. Πολλοί δικοί μας παίκτες χαλάνε άδικα το μυαλό τους και το λέω σήμερα που κερδίσαμε. Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτούς τους παίκτες, όπως τον Φαγιέ που έπαιζε με κίνδυνο και έκανε ένεση πριν το παιχνίδι. Δεν επαναπαυόμαστε”.

Εκ μέρους των παικτών του Πανελευσινιακού, ο Θωμάς Νίκου, σημείωσε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς: “Είχαμε δύσκολη βδομάδα λόγω τραυματισμών. Δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε δυνατά, αλλά καλώς για μας δεν φάνηκαν οι αδυναμίες μας. Ούτε δέκα άτομα δεν ήμασταν σε κάποιες προπονήσεις.

Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Άρη χαμηλά, ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά κάναμε και λάθη. Σκοράραμε εύκολα καλάθια, είχαμε και ελεύθερα σουτ και έτσι φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες. Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή επιτυχία στο κύπελλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…