Κεντρική Ασίστ Shadow Γιορτή χαράς

Γιορτή χαράς

Εθνική νεανίδων

basketa8

Τις πρώτες μέρες του 2014 (2-3-4-5/1) στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (βρίσκεται στη νέα στάση του μετρό –Ανθούπολης-) ο Γ.Σ Περιστερίου, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει μια τετραήμερη γιορτή, με σκοπό τη διασκέδαση και στόχο την ενημέρωση για την αλληλεγγύη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο “Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΙΕΚ ΔΕΛΤΑ“, με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου, οργανώνει μια μεγάλη 4ήμερη γιορτή χαράς και αθλητισμού με σκοπό τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων και στόχο την ενημέρωση όλων για τη σημασία της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με όχημα την χαρά, μέσα από το μπάσκετ, τη μουσική, τον κινηματογράφο και το παιχνίδι ενημερώνουμε τον κόσμο και προβάλλουμε τρόπους για να βοηθήσουμε τον διπλανό μας (το σπίτι του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στο Περιστέρι, το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου, κ.α.).

Δίνουμε, παράλληλα, τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά από 3 έως 83 ετών, να περάσουν όμορφα και δημιουργικά πολλές ώρες καθημερινά για 4 ημέρες, με ένα πολύ οικονομικό εισιτήριο 2 ευρώ ( 0.5€ από κάθε εισιτήριο θα διατεθεί για την ενίσχυση του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού“).

Η γιορτή θα εξελιχθεί στις πρώτες ημέρες του 2014, (Πέμπτη 2, Παρασκευή 3, Σαββάτο 4 και Κυριακή 5 Ιανουαρίου), στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, που διαθέτει 4000 θέσεις στάθμευσης και βρίσκεται στη νέα στάση του μετρό Ανθούπολης.

Η δικτύωση του ΓΣΠ στον κοινωνικό ιστό της πόλης, τόσο μέσα από τους φίλους του συλλόγου, όσο και από τους 800 περίπου αθλητές, τις οικογένειες και τα σχολεία τους, μας δίνουν την αισιοδοξία, ότι θα υπάρχει μία καθημερινή ροή, περισσοτέρων από 5000 ανθρώπων ανά ημέρα. Συνεπώς, ευελπιστούμε ότι αυτή η γιορτή, όχι μόνο θα έχει επιτυχία, αλλά θα καταφέρει να καθιερωθεί στο καλεντάρι της πόλης για πολλά χρόνια.

Οι πόρτες θα ανοίγουν στις 10:00π.μ. και θα εξελίσσονται μέχρι αργά το βράδυ δραστηριότητες, οι οποίες θα καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων.

Οι ήδη προγραμματισμένες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα και τις 4 ημέρες στον χώρο του εκθεσιακού κέντρου (πιθανώς θα προστεθούν και κάποιες ακόμη), είναι χωρισμένες στις παρακάτω ενότητες:

ΧΩΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Στο χώρο της μουσικής θα πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες μουσικές εκδηλώσεις με πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα και κορυφαίο γεγονός την συναυλία από τα “ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ“.

ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Ο χώρος θα διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ όπου με τη βοήθεια του ΠΣΑΚ και την παρουσία αθλητών των Εθνικών Ομάδων (Παπαμακάριος, Μάντζαρης, Τσαρτσαρής κ.α.) θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο τουρνουά 3 ΟΝ 3.

ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Ο χώρος παιχνιδιού θα διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο παιδότοπο με κλόουν, δραστηριότητες, φουσκωτά και άλλα παιχνίδια.

ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ: Στο χώρο αυτό θα προβάλλονται τις ημέρες της γιορτής οι ωραιότερες μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες.

Με εκτίμηση,
Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…