Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Βλέπει” Μπλάσινγκεϊμ

“Βλέπει” Μπλάσινγκεϊμ

blassingame prokom

blassingame-prokom

Ο τραυματισμός του Νίκου Παππά και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός δράσης για διάστημα μεγαλύτερο των δέκα ημερών έχουν… αγχώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βλέπουν, πλέον, πως τα κουκιά δεν βγαίνουν. Και πώς να βγουν από τη στιγμή που ο Αργύρης Πεδουλάκης αναγκάζεται από την αρχή κιόλας της προετοιμασίας να δουλέψει με λιγότερα “όπλα” απ ότι θα έπρεπε, αφού οι τραυματισμοί έχουν “πληγώσει” το τριφύλλι όσο ποτέ άλλοτε.

Ο νεαρός κόμπο γκαρντ ήταν το τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας που έχει “φωλιάσει” στο ΟΑΚΑ και αυτό αναγκάζει τους “πράσινους” να σκεφτούν ακόμα και το ενδεχόμενο της μεταγραφικής ενίσχυσης στην περιφέρεια.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του eBasket.gr, στο τριφύλλι έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Τζέρελ Μπλάσινγκεϊμ (για προσωρινή λύση και… βλέπουμε), ο οποίος αγωνίζεται στην Κροατία με τα χρώματα της Τσιμπόνα μετρώντας 11.3 πόντους και 5.4 ασίστ ανά παιχνίδι στο Γιούροκαπ, με τους αριθμούς του να είναι παρεμφερείς στην Αδριατική Λίγκα, όπου έχει 10.7 πόντους και 7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Η περίπτωσή του μόνο… αδιάφορη δεν περνά από τα “πράσινα” ραντάρ που δουλεύουν στο φουλ εσχάτως εξετάζοντας κάθε παίκτη που θα μπορούσε να “επουλώσει” τις “πληγές” που έχουν ανοίξει οι συνεχείς τραυματισμοί από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο “ιθύνων νους” της Τσιμπόνα έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στα μέρη μας με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ την τελευταία διετία αποτέλεσε τον βασικό πόιντ γκαρντ της Πρόκομ έχοντας πολύ καλή παρουσία στην Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…