Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “”Βιαστήκαμε” και χάσαμε”

“”Βιαστήκαμε” και χάσαμε”

markopoulos kontini

markopoulos-kontini

Το πάλεψε για τρία δεκάλεπτο, αλλά η κούραση πρόδωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός και πήρε τη νίκη. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε παράπονα από τους παίκτες του, για την επιπολαιότητα η οποία όπως ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός “στοίχισε” στον “δικέφαλο“.

Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης, σχολίασε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ήταν καλύτερη. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα στο παρκέ. Όταν δε βιαζόμασταν κι είχαμε ηρεμία, ήμασταν πολύ διαφορετική ομάδα. Όταν ήμαστε βιαστικοί, επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να τρέξει.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ θεαματικούς παίκτες, πήρε μία διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε και πάλι, αλλά λόγω φάουλ και δυνάμεων υπήρχε έλλειψη παικτών, τέτοια ώστε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο το Πρωτάθλημα, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα“.

Από την μεριά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Καλλές σημείωσε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Στο μεγαλύτερο μέρος ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά κι εμείς για 32-33 λεπτά δείξαμε διάθεση να κάνουμε τη ζημιά.

Ήμασταν αρκετά κοντά στο σκορ καθ’όλη τη διάρκεια, αλλά στο τέλος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας κι ήρθε η διαφορά. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Αυτές οι ημέρες είναι Άγιες. Ως αθλητές κι όχι μόνο πρέπει να προσπαθήσουμε να ‘μαστε κοντά σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν κι αυτοί ευχάριστα τις ημέρες των εορτών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…