Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Αναλαμβάνω την ευθύνη”

“Αναλαμβάνω την ευθύνη”

vetoulas neyra

vetoulas-neyra

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα από τη Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα και την κακή εμφάνιση του Απόλλωνα.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόουτς Βετούλας, σχολίασε για βαριά ήττα: “Το σκορ αδικεί τη Νέα Κηφισιά, ήταν πολύ καλύτερη. Είχαμε τραγική εικόνα, ιδίως στην τρίτη περίοδο ήταν σαν να μην εμφανιστήκαμε στο παρκέ. Όταν αρχίζεις στο δεύτερο ημίχρονο με 11-0 σερί σε βάρος σου, δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις.

Εκεί άνοιξε το σκορ και βρεθήκαμε στο -20, αλλά, αν αναλογιστούμε πώς έπαιζαν οι δύο ομάδες, έπρεπε να χάσουμε με 40 πόντους! Η ευθύνη βαραίνει εμένα. Πάντα ο προπονητής είναι υπεύθυνος σε τέτοιες εμφανίσεις. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι σαν τελικός, αν και δεν μ’ αρέσει αυτή η έκφραση. Αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια΄”.

Εκ μέρους των παικτών του Απόλλωνα Πάτρας ο Ανδρέας Πελεκούδας, σημείωσε: “Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο, αλλά στην τρίτη περίοδο παρουσιάσαμε πολύ κακή εικόνα. Μετά το παιχνίδι δυσκόλεψε για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…