Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Έπαιξε ρόλο… ο Τανατζής”

“Έπαιξε ρόλο… ο Τανατζής”

bartzokas kipello

bartzokas-kipello

Η θέληση των παικτών του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τα σφυρίγματα… του διαιτητή Τανατζή αποτέλεσαν δύο σημαντικά στοιχεία στο να κριθεί το αποψινό ντέρμπι “αιωνίων” σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε σε αυτά τα δύο σημεία τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος διαιτητής “έπαιρνε” σφυρίγματα από τους συναδέλφους του κατά τη διάρκεια του αγώνα αδικώντας τους “ερυθρολεύκους”.

“Η εικόνα του παιχνιδιού αυτή που όλοι είδαν. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Ήταν πολύ πιο διψασμένος σήμερα και αυτό που αποτυπώνεται στους αριθμούς”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα,  ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

“Δεν έγινε καλό παιχνίδι, αντίθετα έγιναν πολλά λάθη, πολλές βιαστικές αποφάσεις, ελεύθερα σουτ δεν βρήκαν στόχο, χάθηκαν καρφώματα. Είχαμε πολλούς παίκτες που υστέρησαν σήμερα χαρακτηριστικά. Κάποιοι είδαν πρώτη φορά αυτή την ατμόσφαιρα με τις κροτίδες”, για να καταλήξει κάνοντας νύξη για την αποψινή διαιτησία:

“Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε, σε αυτό που έπαιξε ρόλο ο τρόπος που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Τανατζής. Πήρε σφυρίγματα του Σχινά”.

Ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το τι έγινε και κρίθηκε το ντέρμπι, απάντησε: “Είναι τρεις συνιστώσες. Πρώτον, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλή άμυνα, δεύτερον το πως αντιδράσαμε, και τρίτον στο πως σφύριζαν οι διαιτητές. Δεν πέρναμε τις επαφές. Και αυτό στο μυαλό των παικτών παίζει ρόλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…