Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Άρχισε η προπώληση

Άρχισε η προπώληση

oaka

oaka

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Το “αιώνιο” ραντεβού έχει οριστεί για τις 23 Δεκεμβρίου, εκεί όπου οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν το προτελευταίο βήμα που χρειάζεται για την κατάκτηση του πρώτου (χρονικά) τίτλου της χρονιάς.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”. Οι φίλοι του τριφυλλιού θα έχουν μπροστά τους περίπου δύο βδομάδες για να εξαντλήσουν τα “μαγικά χαρτάκια” για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προπαραμονή Χριστουγέννων.

Αναλυτικά:

“Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 23/12, 19.30). Οι τιμές είναι 10 και 20 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται από Δευτέρα ως Παρασκευή 10πμ με 6μ.μ, Σάββατο από τις 11π.μ ως τις 5μ.μ και Κυριακή από τις 11π.μ ως τις 3μ.μ. αποκλειστικά στο εκδοτήριο της Θύρας 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαϊδης“.

Για το σημερινό (9/12- 16.00) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ίκαρο το εκδοτήριο της Θύρας 10 θα παραμείνει ανοιχτό ως τις 12.30, ενώ από τις 13.00 και μετά τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…