Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Όνειρό μας η κατασκευή κλειστού”

“Όνειρό μας η κατασκευή κλειστού”

papaioannou-alexiou

Οι σκέψεις για ανέγερση κλειστού γηπέδου δεν έχουν εγκαταλειφθεί από την ΑΕΚ. Αυτό τουλάχιστον “διεμήνυσε” μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε εφημερίδα ο Σπύρος Παπαϊωάννου.

Ο γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής και πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ δήλωσε μεταξύ άλλων στην “Fx-news” και στον Ρένο Αρβανίτη.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: “Προσπαθώ να πείσω τους εφόρους ότι χρειάζεται υπομονή γιατί διανύουμε τη δυσκολότερη περίοδο στην ιστορία του Σωματείου μας όπου οι πόροι είναι ανύπαρκτοι έως απειροελάχιστοι, τώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα παίζει στην Γ΄ Εθνική με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να μην έχει το 10 % της ΠΑΕ. Αυτό συνεπάγεται ακόμη μεγαλύτερη «οικονομική αιμορραγία» των ανθρώπων της διοίκησης του προέδρου κυρίου Κοτσάτου και του γενικού γραμματέα, κυρίου Αλεξίου, όπου εκτός των δύο μεγάλων ομαδικών τμημάτων (μπάσκετ, βόλευ ανδρικό) έχουν και όλα τα έξοδα των υπολοίπων τμημάτων  που δεν είναι καθόλου λίγα πληροφορώ τον κόσμο της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά βλέπετε ότι ακόμα και μ’ αυτές τις προϋποθέσεις πρωταγωνιστούμε σχεδόν  παντού με την συγκλονιστική προσπάθεια όλων των εφόρων και των υπεύθυνων των ακαδημιών που πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω γι άλλη μια φορά μέσω του βήματος που μου δίνετε”.

Για την οικονομική εξυγίανση: “Θέλω να σας πληροφορήσω ότι έχει γίνει μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες περίπου που είμαστε διοίκηση μια τεράστια προσπάθεια μείωσης του χρέους της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ όπου από τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ αρνητικό προϋπολογισμό έχουμε καταφέρει να τον κατεβάσουμε περίπου στα πέντε, με στόχο να κατέβει κι άλλο μέχρι το τέλος του χρόνου και ει δυνατόν να “εξαφανισθούν’” άλλα δύο εκατομμύρια μέχρι το τέλος της θητείας αυτής της διοίκησης”.

Για το κλειστό γήπεδο: “Το όνειρό μας είναι η κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου πολύ υψηλών προδιαγραφών για όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό προϋποθέτει πολύ χρόνο, έτσι λοιπόν έχει γίνει στροφή στο κλειστό του Γαλατσίου όπου καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για να είναι εφικτή η χρησιμοποίηση του από την επόμενη κιόλας αγωνιστική σαιζόν για όλα τα τμήματα. Παράλληλα, πάντα θα δουλεύεται και το σχέδιο της ανέγερσης του κλειστού που ονειρευόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χρυσικόπουλος: “Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ στο BCL”

O Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν εκ των καλεσμένων της νέας εκπομπής της ΕΡΤ, «Τζάμπολ», και ανα…