Κεντρική Απόλλων Π. Χριστουγιεννιάτικη εκδήλωση

Χριστουγιεννιάτικη εκδήλωση

kleisto Perivolas

Στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Απόλλωνα Πάτρα, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23/12 το -καθιερωμένο πλέον- “Σεμινάριο Προπονητικής Για Μικρές Ηλικίες“. Ο Νίκος Βετούλας, ο Βασίλης Φραγκιάς και ο Θανάσης Παπαχατζής θα είναι οι βασικοί ομιλητές του σεμιναρίου, ενώ ως τιμώμενο πρόσωπο για την προσφορά του στο Αχαϊκό και Ελληνικό μπάσκετ θα μιλήσει και ο Στάθης Βέργος.

Στόχος του φετινού σεμιναρίου είναι η αναπτυξιακή βαθμίδα των Παμπαίδων (13-14 ετών), όπου θα καλυφθεί όλο το φάσμα της βασικής και ατομικής (επιθετικής και αμυντικής) τεχνικής, αλλά και τις συνεργασίες 2-3 παικτών στην άμυνα. Η συμμετοχή των προπονητών να υπενθυμίσουμε είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες υπογεγραμμένη βεβαίωση συμμετοχής.

Δηλώσεις για το “Σεμινάριο Προπονητικής Για Μικρές Ηλικίες” έκανε ο Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης (Γενικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγράμματος του Απόλλωνα), τονίζοντας: “Ακρογωνιαίος λίθος της στρατηγικής μας είναι η, σε βάθος και πλάτος, ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή κάτι που περνάει απαραίτητα μέσα από την συνεχή και συστηματική επιμόρφωση των προπονητών πάνω στις νέες τεχνικές του αθλήματος.

Ο Απόλλωνας είναι αποφασισμένος να συμβάλλει στο μέτρο των δυνάμεων του σε αυτή την κατεύθυνση. Καλούμε όλους τους Πατρινούς προπονητές , αλλά και από την ευρύτερη περιοχή να συμμετάσχουν για να στηρίξουν και από την πλευρά τους την προσπάθεια μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…