Κεντρική Ασίστ Shadow Φιλανθρωπικά… Ποδήλατα

Φιλανθρωπικά… Ποδήλατα

kitrina-podilata

Συναυλία με στόχο την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων θα δώσουν στις 2 Ιανουαρίου τα “Κίτρινα Ποδήλατα” στα πλαίσια της “Γιορτής Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης” που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου. Το γνωστό συγκρότημα θέλει με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” του Δήμου Περιστερίου. Ο Γιώργος Παντελιάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου γι αυτή τη συναυλία καλώντας τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών”.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο της Γιορτής Χαράς Αθλητισμού και Αλληλεγγύης θα παραχωρήσει την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου το γνωστό και άκρως πετυχημένο συγκρότημα, “Κίτρινα Ποδήλατα“!

Με αυτή τους την κίνηση τα μέλη του γκρουπ αποδεικνύουν πως αντιλαμβάνονται απόλυτα τη σημασία της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ειδικά τις Άγιες ημέρες που διανύουμε.

Να υπενθυμίσουμε πως η γιορτή θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (δίπλα στο μετρό Ανθούπολης) από τις 2 ως τις 5 Ιανουαρίου με πολυποίκιλες εκδηλώσεις και σκοπό την ενίσχυση φορέων όπως “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Γιώργος Παντελιάς, που τυγχάνει να είναι και Περιστεριώτης, μίλησε στο gsperisteri.gr καλώντας όλους σας να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις:

“Γεια σας, είμαστε τα Κίτρινα Ποδήλατα και θα δώσουμε και εμείς το παρών στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου 2 με 5 Ιανουαρίου, σε αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία που έλαβαν ο ΓΣ Περιστερίου και ο Δήμος της Πόλης. Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου θα κάνουμε μια μεγάλη συναυλία στηρίζοντας έτσι το Χαμόγελο του Παιδιού και τους συνανθρώπους μας που σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε το έχουν μεγάλη ανάγκη”, τόνισε και κατέληξε:

“Σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια συμμετέχοντας στις όμορφες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης. Σας περιμένουμε εκεί για να περάσουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο τετραήμερο για έναν σημαντικό σκοπό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…