Κεντρική Διεθνή Το “απόλυτο” για ΤΣΣΚΑ

Το “απόλυτο” για ΤΣΣΚΑ

cska oktyabr

cska-oktyabr

Την έβδομη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στην βαλτική λίγκα πέτυχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία συνέτριψε εντός έδρας την Κράσνι Βόλγκογκραντ με 101-87 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου έχοντας το “απόλυτο” παρέα με τη Χίμκι.

Το συγκρότημα του Έτορε Μεσίνα ανέβασε… στροφές στο τρίτο δεκάλεπτο όταν πραγματοποίησε επιμέρους σκορ 27-13 και προηγήθηκε με 74-61. Στην συνέχεια η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να αυξήσει αυτή την διαφορά και να φτάσει στην εύκολη “κατοστάρα”. Πέντε παίκτες των γηπεδούχων σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων με τον Βιτάλι Φριντζόν και τον Αλεξάντερ Καούν να έχουν από 17 πόντους έκαστος. Ο Κάιλ Χάινς έκανε νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους φιλοξενούμενους που έπεσαν στο 3-5 ξεχώρισε ο Ράντι Καλπέπερ με 24 πόντους.

Ήττα πριν τον… ΠΑΟ

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν υπέστη την τρίτη ήττα της στην λίγκα καθώς βρέθηκε στο… καναβάτσο εκτός έδρας από την Ντόνετσκ με 86-76. Η ρωσική ομάδα που ετοιμάζεται να υποδεχτεί να τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα την προσεχή Παρασκευή (13/12) βρέθηκε από νωρίς να “κυνηγάει” στο σκορ (44-31). Παρά το γεγονός ότι η διαφορά μειώθηκε στους 6 πόντους (59-53) οι Ουκρανοί πανηγύρισαν το πέμπτο φετινό ροζ φύλλο έχοντας 11/20 (55%) στα τρίποντα. “Αιχμή του δόρατος” για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπεν ΜακΚόλεϊ με 25 πόντους ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Ρίτσαρντ Χέντριξ τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 5 ασίστ.

Εύκολα η Σπαρτάκ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας της Κάλεφ με 79-64 και ανέβηκε στο 2-5. Η αντίπαλος του Πανιωνίου στον όμιλο του Eurocup ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά ουσιαστικά “καθάρισε” στην τελευταία περίοδο με επιμέρους σκορ 23-14. Ο Στίβεν Μπερτ με 19 πόντους ήταν το πρώτο “βιολί” για τους Ρώσους  την ώρα που ο Τζάρεντ Χόμαν πρόσθεσε 16 πόντους και 11 ριμπάουντ. Καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους ήταν ο Βλαντ Μολντοβεάνου με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Πέμπτη νίκη για Νίζνι

Η Νίζνι έκαμψε την αντίσταση της Τουρόφ εντός έδρας με 88-72 και σημείωσε την πέμπτη νίκη της στην λίγκα. Η ρωσική ομάδα ήταν εξαιρετική στην πρώτη και στην τέταρτη περίοδο και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της να εγείρει αξιώσεις για το διπλό. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (42 έναντι 25), ενώ σούταραν με ποσοστό 61% στα δίποντα (17/28) και 50% στα τρίποντα (13/26). Ο Σέμεν Αντόνοφ με 22 πόντους και ο Λουκ Μπάμπιτ με 21 πόντους δημιούργησαν ένα εκρηκτικό δίδυμο για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Eurocup.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…