Κεντρική Basket League ΑΕΚ Του Μίλωνα, ΟΚ! Της Ζωφριάς;

Του Μίλωνα, ΟΚ! Της Ζωφριάς;

ziagkos-omada

Στο κλειστό του Μίλωνα “Κροίσος Πέρσης”, στη Νέα Σμύρνη, θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 16.00, το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Το αίτημα της διοίκησης της ΑΕΚ έγινε δεκτό μετά τις σχετικές άδειες και η αλλαγή έγινε διότι το “Μάκης Λιούγκας”, στη Γλυφάδα , υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καράτε.

Άσχετο είπατε; Όχι βέβαια

Διότι είναι απορίας, πώς το κλειστό του Μίλωνα των 1.200 θέσεων, που κτίστηκε το… 1968, πληροί τις προδιαγραφές, που απαιτεί το Κράτος και κρίνεται κατάλληλο για ντέρμπι-φωτιά, ενώ η ίδια διοίκηση (ΑΕΚ) αναγκάζεται να δώσει “ένα σκασμό” λεφτά για να καλύψει την αδυναμία του δήμου Φυλής, προκειμένου να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις για να μπορέσει να παίξει η ομάδα μπάσκετ στο κλειστό της Ζωφριάς.

Ένα κλειστό, που κτίστηκε το 1997, ενώ επελέγη ως Ολυμπιακό Προπονητήριο το 2004, και έπρεπε να είναι άρτιο στα θέματα στατικότητας, υγείας και πυρασφάλειας. Προφανώς, το κλειστό του Μίλωνα διαθέτει όλα τα παραπάνω. Αλλά και να μην τα διαθέτει; Τα… δημοτικά γήπεδα να είναι ασφαλή για την Κυβέρνηση και τις Αρχές, επειδή γι΄αυτά φέρουν οι ίδιες και την ευθύνη, κι αυτά για αγώνες εθνικών κατηγοριών… Για τα υπόλοιπα; Ούτε λόγος. Τί τους κόφτει; Υποκρισία!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Αρνητικά τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναφορικά με το μέτωπο του κορωνοϊού, αφού τ…