Κεντρική Διεθνή Σπουδαίο διπλό για Αντίμπ

Σπουδαίο διπλό για Αντίμπ

antibes

antibes

Μεγάλη και σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Αντίμπ επί της Σολέ με 81-67 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας που της επέτρεψε να “ανασάνει” βαθμολογικά καθώς ανέβηκε στο 2-9 και “μοιράζεται” πλέον την τελευταία θέση με τη Γκραβελίν και τη Χάβρη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να συντηρήσουν την διψήφια διαφορά που εξασφάλισαν από νωρίς (22-12). Μάλιστα οι παίκτες της Αντίμπ έφτασαν σε αυτό το σπουδαίο διπλό αφού κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (36 έναντι 29) και μοίρασαν συνολικά 20 ασίστ.

Ο Ουίλι Σόλομον με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Λάρι Ο’ Μπάνον με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από τη Σολέ που υπέστη την έκτη της ήττα ξεχώρισε ο Τζον Κοξ με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 9-2 ανέβηκε η Ορλεάν μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Ροάν με 80-77. Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με επιμέρους σκορ 20-17 αφού πρώτα είδαν να χάνεται υπέρ τους διαφορά 8 πόντων (40-32) που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Μπράιαν Γκριν με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ενώ από τους ηττημένους ο ΤζαΜάικαλ Γκριν έκανε νταμπλ-νταμπλ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

“Ουραγός” στην βαθμολογία είναι και η Γκραβελίν η οποία “λύγισε” εκτός έδρας από την Παρί Λεβαλουά με 86-78 σε ένα ματς που όμως δεν τελείωσε ποτέ. Συγκεκριμένα απέμεναν 7,9 δευτερόλεπτα για την λήξη όταν υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των παικτών με συνέπεια ο αγώνας να διακοπεί. Κατά τα άλλα οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο ενώ στους φιλοξενούμενους δεν ήταν αρκετά τα 13 εύστοχα τρίποντα (13/31-41,9%).

Στο 8-3 έφτασε η Ντιζόν μετά το διπλό στην έδρα της Χάβρης (59-55) σε ένα κακό ποιοτικά ματς που κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 7-17). Φοβερός ήταν ο Άντονι Ντόμπινς για τους φιλοξενούμενους με 16 πόντους και 14 ριμπάουντ. Έβδομη νίκη και για την Λε Μαν η οποία έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Βιλερμπάν εκτός έδρας με 75-56 σε μία αναμέτρηση όπου κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος. Θυμίζουμε νωρίτερα η Λιμόζ κέρδισε την Σαλόν στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Λιμόζ – Σαλόν 92-88
Σολέ – Αντίμπ 67-81
Βιλερμπάν – Λε Μαν 56-75
Παρί Λεβαλουά – Γκραβελίν 86-78
Ορλεάν – Ροάν 80-77
Χάβρη – Ντιζόν 55-59
Ορτέζ – Ναντέρ (16/12)
Νανσί – Στρασμπούρ (17/12).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…