Κεντρική Basket League Άρης Περιμένουν την απόφαση

Περιμένουν την απόφαση

alexandreio-aris-paok

“το μόνο καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία, είναι να την ξαναγράψουμε”
Σήμερα εκδικάστηκε η αίτηση επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της ΚΑΕ Άρης, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ κ. Λευτέρη Αρβανίτη και μελών του Διοικητικού Σουμβουλίου, στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Άρη να κάνουν τον σύλλογο υγιή, δυνατό και αξιόπιστο όπως αναφέρει και στην επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, εκδικάστηκε σήμερα (13/12) η αίτηση επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε, παρόντων του Προέδρου της, κ. Λευτέρη Αρβανίτη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ως Διοίκηση, σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο που αποτελείτο από τους κ.κ. Οικονόμου και Γρόλλιο, καταθέσαμε τις θέσεις της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενώπιον του αξιότιμου δικαστηρίου με σεβασμό και υπευθυνότητα και πλέον, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της, αναμένουμε την κρίση του.

Ανεξαρτήτως αυτής, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πίστεψαν στο πλάνο εξυγίανσης και στις προθέσεις μας, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε για έναν ΑΡΗ υγιή, δυνατό, αξιόπιστο. Δεσμευόμαστε δε, ότι μετά από την τελική κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, θα ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ακόμη πιο αναλυτικά, για όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας, αλλά και για εκείνους τους λίγους που στάθηκαν απέναντί της.

Τέλος, σαν Διοίκηση, θέλουμε να στείλουμε ξανά το ξεκάθαρο μας μήνυμα ότι, “το μόνο καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία, είναι να την ξαναγράψουμε“. Είναι, άλλωστε, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον ΑΡΗ των 100 ετών, τον ΑΡΗ των χιλιάδων πιστών, τον Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Ξανά μέρος της προπόνησης ο Μιλόσεβιτς

Ο Άρης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του ενόψει της πολύ σημαντικής αναμ…