Κεντρική Διεθνή “Καθάρισε” νωρίς η Μπάρτσελόνα

“Καθάρισε” νωρίς η Μπάρτσελόνα

barcelona zaragosa

barcelona-zaragosa

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα του Κώστα Παπανικολάου η οποία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σαραγόσα εντός έδρας με 73-50 και ανέβηκε στο 6-2 στην φετινή Liga Endesa.

Οι Καταλανοί που προέρχονταν από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα “καθάρισαν” από νωρίς την υπόθεση-νίκη στο σημερινό ματς αφού με επιμέρους σκορ 40-25 στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν σε θέση… οδηγού. Στην επανάληψη η άμυνα συνέχισε να είναι πιεστική και έτσι οι “μπλαουγκράνα” επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό για να κατακτήσουν το ροζ φύλλο χάρη στην μεγάλη κυριαρχία τους στα ριμπάουντ (47 έναντι 30).

Ο Άντε Τόμιτς έκανε νταμπλ-νταμπλ για τη Μπάρτσα με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ ο Ναβάρο πρόσθεσε 15 πόντους με 5/7 τρίποντα. Ο Παπανικολάου έμεινε άποντος (0/4 δίποντα) σε 18 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα συμμετοχής την ώρα που “μάζεψε” 6 ριμπάουντ. Ήταν η τέταρτη ήττα για τη Σαραγόσα που τελείωσε τον αγώνα χωρίς κανένας παίκτης της να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων.

Θετικός ο Ξανθόπουλος και… τρίτη νίκη

Η Ομπραντόιρο του Βασίλη Ξανθόπουλου επιβλήθηκε εκτός έδρας της Χιπούσκοα με 67-63 και πανηγύρισε την τρίτη φετινή της νίκη. Ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος και στις… λεπτομέρειες όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν θετικός, πάτησε παρκέ για 27 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα και τελείωσε το ματς με 9 πόντους (4/6 βολές, 1/3 δίποντα, 1/2 δίποντα), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Μάριο Ντέλας (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ) ήταν το πρώτο “βιολί” για τους νικητές. Καλύτερος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Νταβίντ Ντόμπλας με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Εύκολα η Μάλαγα

Την έκτη φετινή της νίκη πέτυχε η Μάλαγα η οποία κέρδισε την Τενερίφη εντός έδρας με 88-73. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκα έφτασε εύκολα στο ροζ φύλλο αφού πραγματοποίησε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο (48-34). Ο Ζόραν Ντράγκιτς με 18 πόντους ήταν “όλα τα λεφτά” για τους γηπεδούχους ενώ ο Νικ Κάνερ – Μέντλεϊ έκανε σπουδαία εμφάνιση με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ. Στον αντίποδα ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς με 16 πόντους διασώθηκε για τους φιλοξενούμενους.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της σημερινής μέρας:
Βαλένθια – Γκραν Κανάρια (19:00)
Λαμποράλ Κούτσα – Μούρθια (20:30).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…