Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ζοτς, δεν είσαι στημένος”

“Ζοτς, δεν είσαι στημένος”

obradovic stimenos

obradovic-stimenos

Ο Ζέλικο που ενώνει αλλά και που… διχάζει.
Η νίκη της Παρτιζάν στην έδρα της μέχρι πρότινος ανίκητης Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και… εγκεφαλικά στα σερβικά ΜΜΕ.

Το γεγονός ότι ο Ζοτς έχασε από την πρώτη ομάδα της καρδιάς του και από τους συμπατριώτες τους που πλέον είναι από το… πουθενά φαβορί για την πρόκριση στους 16 της Ευρωλίγκα αντί της Ναντέρ σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους σε όλη την Ευρώπη.

Και μην πείτε πως έστω και λίγο δεν σας πέρασε από το μυαλό ότι ο Ζοτς “χάρισε” τη νίκη στους συμπατριώτες του γιατί το ίδιο όχι μόνο το σκέφτηκαν αλλά το βροντοφώναξαν και το έγραψαν οι Σέρβοι (δημοσιογράφοι και φίλαθλοι) προκαλώντας ένα απίστευτο χαμό!

Η αρχή έγινε από τον ιστότοπο του sportske.net (από τον δημοσιογράφο Φιλίπ Μίτροβιτς) στο οποίο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και στον σχολιασμό του αγώνα και με τίτλο “Στα δύσκολα υπάρχει ο Ζέλικο” (βρισκόταν ΕΔΩ), γράφτηκε μεταξύ άλλων πως “ο Ομπράντοβιτς “άφησε” τον αγώνα υπέρ της Παρτιζάν αφού η ομάδα του αν και είχε δύο φορές την ευκαιρία να σουτάρει στα τελευταία δευτερόλεπτα και να πάρει τη νίκη δεν το έκανε“!

Το κείμενο αυτό μόλις αναρτήθηκε στο διαδίκτυο προκάλεσε… χάος. Τα σχόλια των αναγνωστών ήταν εκατοντάδες και έμεινε “στον αέρα” για αρκετή ώρα. Μέχρι οι υπεύθυνοι της σελίδας να καταλάβουν τη… γκάφα και να το διαγράψουν εντελώς (δίχως όμως να ξεφύγει από τις “κεραίες” του eBasket) ενώ δεν έμειναν μόνο σε αυτό.

Σήμερα το πρωί ο διευθυντής της ιστοσελίδας (από τις μεγαλύτερες στη Σερβία) Μίλος Μάρκοβιτς με ένα μεγάλο άρθρο και τίτλο “Κύριε Ομπράντοβιτς συγγνώμη” προσπάθησε να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα ζητώντας ταπεινά συγγνώμη για το αρχικό κείμενο του αγώνα.

Φυσικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κακό είχε ήδη… εξαπλωθεί ενώ τα σχόλια των φιλάθλων ήταν “ευχαριστούμε για το δώρο Ζέλικο“, και “πολύ καλή η συμφωνία ΠαρτιζάνΟμπράντοβιτς για το ματς” αλλά και “Ομπράντοβιτς είσαι πάντα Γκρόμπαρι“, όπου Γκρόμπαρι είναι οι οργανωμένοι φανατικοί οπαδοί της Παρτιζάν.

Χαρακτηριστικό, άλλωστε, του… εκνευρισμού που προκλήθηκε είναι το γεγονός πως σε όλα τα φόρουμ των οπαδών της Παρτιζάν έχει ξεσπάσει πόλεμος εναντίον του συγκεκριμένου σάιτ. Μιλάνε για κομπλεξικούς, για γύφτους (έτσι λένε τους οπαδούς του Αστέρα) και καλούν άπαντες να κάνουν μποϊκοτάζ. Ωραία ατμόσφαιρα

obradovic-stimenos-blog

Ένα δείγμα του πως… αντιμετώπισαν οι “Γκρόμπαρι” το δημοσίευμα του Μίλος Μάρκοβιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…