Κεντρική NBA Εντός έδρας… ταπείνωση
NBA

Εντός έδρας… ταπείνωση

dj augustin bulls

dj-augustin-bulls

Ήταν που ήταν το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ήρθαν και οι τραυματισμοί των Ρέιμοντ Φέλτον και Καρμέλο Άντονι για να τους… αποτελειώσουν. Οι Νιού Γιόρκ Νικς γνώρισαν (ακόμη μία) ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από τους “Κεραυνούς” με 123-94 δείχνοντας πως φέτος απλά… δεν μπορούν!

Η ομάδα του Σκοτ Μπρουκς μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού, κυρίως γιατί είχε τις προσωπικότητες που έλειπαν στην αντίπερα όχθη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η Big Three της Οκλαχόμα έκανε… όργια. Πιο συγκεκριμένα, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (14π.-13ριμπ.-10ασ.) πέτυχε ένα εντυπωσιακό τριπλ νταμπλ, την ίδια ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ (29π.) και ο Σερζ Ιμπάκα (24π.) ολοκλήρωναν μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση.

Όσον αφορά τη Νέα Υόρκη, εν τη απουσία του ηγέτη της, οι Αμάρε Στούνταμαϊρ (22π.), Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. (21π.) και Τζέι Αρ Σμιθ (20π.) ήταν οι μόνοι που ξέφυγαν από την… πλημμύρα της ομάδας του Μάικ Γούντσον, ο οποίος θα πρέπει να έχει αρχίσει να νιώθει άβολα στον πάγκο του.

Αν, πάντως, αυτός νιώθει άβολα, τι να πει κανείς για τον Τζέισον Κιντ, ο οποίος βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη θέση. Ειδικά από τη στιγμή που οι Μπρούκλιν Νετς ταπεινώθηκαν στο “σπίτι” τους από τους Σικάγο Μπουλς με 95-78.

Οι “Ταύροι” μπορεί να μην έχουν στη σύνθεσή τους τον Ντέρικ Ρόουζ, αλλά ομάδες σαν το Μπρούκλιν τις κερδίζουν (πολύ) εύκολα. Έτσι έγινε κι απόψε, με το συγκρότημα του Τομ Θίμποντο να “πατά το γκάζι” στο τρίτο δωδεκάλεπτο και να “κλειδώνει” την εκτός έδρας νίκη, με πρωταγωνιστές τους Ταζ Γκίμπσον (20π.), Τζίμι Μπάτλερ (15π.) και Κάρλος Μπούζερ (14π.).

Όσο για τους ηττημένους; Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό αφού παρουσιάστηκαν αποκαρδιωτικοί καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι Ντερόν Ουίλιαμς (18π.), Μίρζα Τελέτοβιτς (17π.) και Τζο Τζόνσον (12π.) ήταν οι μόνοι που ξεπέρασαν το φράγμα των εφτά πόντων (!) στην επίθεση. Αυτό τα λέει όλα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…