Κεντρική Α1 ΑΕΚ “Δεν είμαι ΑΕΚ, αλλά…”

“Δεν είμαι ΑΕΚ, αλλά…”

bouraimis-papaioannou

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ΑΕΚ, χθες, καθώς ένας ιδιώτης αποφάσισε να καλύψει το… νερό της! Ποιος είναι όμως ο ιδιώτης; Πρόκειται για τον Κώστα Παπαϊωάννου (στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, πρώτος από αριστερά, και δίπλα του ο δήμαρχος Δημήτρης Μπουραϊμης), πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών ‘Ανω Λιοσίων Δήμου Φυλής, ο οποίος θα δωρίσει άμεσα 63 κιβώτια νερό, ενώ προτίθεται να επαναλάβει την κίνησή του αυτή και τους επόμενους μήνες. Ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για την πρωτοβουλία, που θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα της “Βασίλισσας”.

Δεν είμαι ΑΕΚ, αλλά συμπαθών (προς την ΑΕΚ). Είναι τιμή για την περιοχή μας, που η ΑΕΚ έχει έδρα τα Άνω Λιόσια. Προφανές είναι, ότι ως φίλος του αθλητισμού πάνω απ’ όλα θέλω να ξαναδώ την Βασίλισσα στην Α1. Η κίνησή μου αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον δήμο. Είναι καθαρά ατομική η πρωτοβουλία. Ως ιδιώτης ενήργησα. Δίχως υστερόβουλες σκέψεις, ή άλλες προθέσεις”, τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αιτωλοακαρνάνας (στην καταγωγή) και… Παναιτωλικός στα αισθήματα αυτοδιοικητικός, έχει έντονη φιλανθρωπική δράση στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, κυρίως με επίκεντρο τα παιδιά.

  • Αναγκαστικό ρεπό στην ΑΕΚ

    Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο έχοντας πολλά προβλήματ…
  • AEK: Κάλεσμα για τον αγώνα με το Ρέθυμνο

    Η ΑΕΚ κατέκτησε το πέμπτο Κύπελλο στην ιστορία της και θα το γιορτάσει με τους φιλάθλους τ…
  • Νοκ άουτ ο Ρέι!

    H AEK συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο με τα προβλήματα να …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αναγκαστικό ρεπό στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο έχοντας πολλά προβλήματ…