Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Περιθώρια… βελτίωσης”

“Περιθώρια… βελτίωσης”

pablo laso

pablo-laso

Η Ρεάλ Μαδρίτης τρομάζει στο πέρασμα της. Θύμα της, αυτή τη φορά, ήταν η Ζαλγκίρις Κάουνας, την οποία και διέλυσε με 95-67. Ο Πάμπλο Λάσο εμφανίστηκε σαφώς ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ακόμη… περιθώρια για βελτίωση.

“Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως φαίνεται από το γεγονός ότι νικήσαμε σε όλες τις περιόδους. Δίχως αμφιβολία, κάναμε τη διαφορά στην τρίτη περίοδο. Η Ζάλγκιρις έχει καλούς παίκτες, όπως ο Τζάστιν Ντέντμον, ο MVP της Ευρωλίγκας την περασμένη εβδομάδα, αλλά ξέραμε πώς να τους σταματήσουμε. Είναι δύσκολο να πω αν τώρα είμαστε στο πικ μας. Σε ατομικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση, γιατί είναι δύσκολο ακόμα και να μιλάμε για το τέλειο παιχνίδι” δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του, ενώ από πλευράς παικτών ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ συμπλήρωσε:

Δεν είναι πάντα εύκολο να παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Όλοι μας θέλαμε να παίξουμε καλά και νομίζω ότι είχαμε συγκέντρωση σε όλο το ματς. Παίζουμε ένα ενθουσιώδες και όμορφο μπάσκετ. Η σεζόν της Ευρωλίγκας είναι πολύ μεγάλη και όλα τα ματς είναι σημαντικά. Αλλά κανείς δεν θα θυμάται τι κάναμε αν αποτύχουμε στο τέλος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…