Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Το χειρότερό μας παιχνίδι”

“Το χειρότερό μας παιχνίδι”

markopoulos paok1

markopoulos-paok1

Απόλυτα απογοητευμένος, εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τη Νίζνι. Ο έμπειρος τεχνικός, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, σχολίασε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα της Nizhny. Ήταν πολύ καλή μέσα στο παιχνίδι και άξιζε τη νίκη. Εμείς παίξαμε ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα με 10-0 στην αρχή του αγώνα, στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να μείνουμε στο αγώνα.

Η Nizhny είχε όμως αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της και πήγε στους 15 πόντους την διαφορά, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά, παίζοντας καλύτερα, ενώ καταφέραμε να βγάλουμε και αιφνιδιασμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύαμε ότι θα διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, αλλά ξεκινήσαμε πάλι άσχημα και τους δώσαμε 13 πόντους διαφορά στα πρώτα 3-4 λεπτά.

Επανήλθαμε στο παιχνίδι κατεβάσαμε την διαφορά κι εκεί που πιστεύαμε ότι μπορούμε να το ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι, ήρθε ένα σφύριγμα από τους διαιτητές. Ενώ ήταν βήματα του παίκτη της Nizhny, μέτρησαν το καλάθι και έδωσαν και φάουλ, ακολούθησε και τεχνική ποινή και η αντίπαλος ομάδα πήγε ξανά στους 13 πόντους. Όλα αυτά για μία φάση που την βλέπω πρώτη φορά στη ζωή μου, να κάνει ένας παίκτης ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω και να μην είναι βήματα.

Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθει η ομάδα. Ελευθερώθηκαν τα χέρια των αντιπάλων μας με αυτή την διαφορά, ενώ εμείς χάσαμε την συγκέντρωσή μας και το παιχνίδι από εκεί και πέρα ήταν μία απλή διαδικασία. H Nizhny είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ της, ίσως είναι η πιο δυνατή στον όμιλό μας και της εύχομαι καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…