Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σοφτ και… μαχητές”

“Σοφτ και… μαχητές”

pedoulakis panathinaikos panelefsiniakos

pedoulakis-panathinaikos-panelefsiniakos

Ο… διπρόσωπος Παναθηναϊκός άλωσε τη “Χάλα Πιονίρ” κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα με 90-86 στην παράταση. Αμέσως μετά το τέλος του ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στις δύο όψεις που παρουσίασε η ομάδα του στον αγώνα, τη μία του πρώτου μέρους και την άλλη του δεύτερου μέρους και της παράτασης, εκεί όπου οι “πράσινοι” ήταν “μαχητές”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η ομάδα παρουσίασε δύο όψεις. Η μία ήταν του πρώτου ημιχρόνου όπου παρουσιαστήκαμε πολύ σοφτ. Επηρεαστήκαμε από το εχθρικό περιβάλλον, το οποίο θύμιζε ελληνικό ντέρμπι. Ήμασταν χαλαροί και δεν κοντράραμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, αντιδράσαμε. Επιστρατεύσαμε τα παιδιά που είναι περισσότερο μαχητές. Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος αλλά και στην παράταση σημειώνοντας μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια”, δήλωσε ο τεχνικός του “τριφυλλιού” και κατέληξε:

“Κρατάμε περισσότερο το ότι δείξαμε χαρακτήρα. Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε ένα σκληρό μάθημα. Σε αυτό το άθλημα πρέπει να έχεις κίνητρο και να αποδεικνύεις πάντα την αξία σου. Αυτό ισχύει για όλους μας. Από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή…’

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος υποστήριξε: “Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε σκληρή άμυνα και αυτή ήταν που μας έδωσε μια σημαντική νίκη. Από την καλή άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και βάλαμε κάποια σημαντικά σουτ. Αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε τη νίκη σε μια σκληρή έδρα, η οποία θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…