Κεντρική NBA Ποιο ρεκόρ; Η πρωτιά!
NBA

Ποιο ρεκόρ; Η πρωτιά!

NBA

vogel-frank

Ο πανηγυρικός τόνος κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στην Ινδιανάπολη, εκεί όπου άπαντες γιορτάζουν δεόντως το γεγονός πως οι Ιντιάνα Πέισερς ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα με ρεκόρ 7-0, διευρύνοντας το αήττητο σερί τους χθες το βράδυ με το “διπλό” επί των Μπρούκλιν Νετς (96-91).

Οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι μπορεί να στέκονται στο γεγονός πως η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ πέτυχε franchise record με το αρχικό 7-0, αλλά ο προπονητής των “Ινδιάνων” δεν φαίνεται να συμμερίζεται ανάλογες απόψεις. Τουναντίον, τονίζει πως αυτό που απασχολεί τον ίδιο και τους παίκτες του είναι να καταλάβουν την πρώτη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.

Πραγματικά δεν με εστιάζω τόσο πολύ στην ιστορική υπόσταση της αποψινής (σ.σ.: χθεσινής) μας νίκης, παρά μόνο στο να έρθουμε πρώτοι στο τέλος της κούρσας. Προσπαθούμε να καταλάβουμε την πρώτη θέση εν όψει των πλέι οφ και να έχουμε την καλύτερη ευκαιρία να βγούμε πρωταθλητές στην Ανατολή“, δήλωσε ο Φρανκ Βόγκελ, επιτείνοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων στην Ινδιανάπολη. Προέχει… το τέλος της κούρσας και όχι το παρόν εξαιρετικό ξεκίνημα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…