Κεντρική Basket League Αγώνες ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ 82-65

ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ 82-65

bogris cooper hamogelo

bogris-cooper-hamogelo

Δύο (παιχνίδια) σε ένα!…
Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα, που ξεκίνησε με αγωνία και τέλειωσε με άνεση, καθώς ο ΚΑΟΔ προέβαλε σθεναρή αντίσταση μέχρι τα μισά της αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια… “έφυγε” από το γήπεδο, αφήνοντας στο “Παλατάκι” το φάντασμά του.

Με ηγέτη τον… σούπερ Κούπερ, αλλά και πλουραλισμό στην επίθεση, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πέτυχε ευρεία και άνετη νίκη, ανεβάζοντας βαθμούς και ψυχολογία. Στην αντίπερα όχθη η Δράμα γεύτηκε την τρίτη σερί ήττα, με την εμφάνιση στο δεύτερο μισό να προβληματίζει ιδιαίτερα τον Νέναντ Μάρκοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να παλέψουν και με του Βον – Ζάρα, αλλά και τον Μπράουν να βοηθά στο επιθετικό κομμάτι, δημιούργησαν προβλήματα στον “δικέφαλο”, κάτι που καταγράφηκε και από το ισόπαλο σκορ της πρώτης περιόδου (19-19).

Ο Κούπερ έπιασε δουλειά στο δεύτερο κομμάτι του πρώτου μισού, αλλά και πάλι οι “πράσινοι” είχαν απαντήσεις. Προηγήθηκαν μάλιστα με 29-37 (με επιμέρους σκορ 0-8), αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε με 9-0 και επανέφερε την ισορροπία, που κράτησε μέχρι το ημίχρονο (40-41).

Οι παίκτες του Μάρκοβιτς δεν… βγήκαν από τα αποδυτήρια κι οι “ασπρόμαυροι” έκαναν… πάρτι. Ο Κούπερ όταν δεν εκτελούσε μοίραζε, Μπόγρης και Τσαϊρέλης κυριάρχησαν στο “ζωγραφιστό“, ο Χαραλαμπίδης έκανε αυτό που ξέρει όσο λίγοι, όλοι έβαλαν το κάτι τις τους και η πλάστιγγα έγειρε.

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν όλους κι όλους οκτώ πόντους, το ταμπλό έδειξε 60-49, για να έρθει η πλήρης κατάρρευση στο τέταρτο δεκάλεπτο και να νικήσει ο ΠΑΟΚ με διαφορά, για την οποία κανείς απ’ όσους παρακολούθησαν το πρώτο ημίχρονο δεν θα στοιχημάτιζε…

Διαιτητές: Φούφης – Καρακατσούνης – Πουρσανίδης Κ.
Τα δεκάλεπτα
: 19-19, 40-41, 60-49, 82-65.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 7, Κούπερ 19 (3τρ., 6ασ.), Χαραλαμπίδης 14 (3), Τσόχλας 3 (1), Βουτσίτσεβιτς, Τσαϊρέλης 8 (9ριμπ.), Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 6, Μπόγρης 10 (9ριμπ.), Κασελάκης 7 (1τρ., 5ασ.), Κόνιαρης.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 8 (8ριμπ.), Τσόβιτς, Τζόουνς 5, Μπράουν 12 (1), Βον 18, Μάρκοβιτς 4, Σπυριδωνίδης, Μπάβτσιτς 3 (1), Ζάρας 13 (1), Μπένας 2.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…