Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Παιχνίδι χωρίς πίεση”

“Παιχνίδι χωρίς πίεση”

uvalin zielona

uvalin-zielona

Η πρωτάρα στη διοργάνωση Ζιελόνα Γκόρα δοκιμάζεται αύριο στο ΣΕΦ με τον πρωταθλητή Ευρώπης και αήττητο μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα, Ολυμπιακό. Το έργο των παικτών του Μιχάιλο Ούβαλιν είναι αναμφίβολα δύσκολο. Ο Πολωνός προπονητής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, υποστήριξε ότι η ομάδα του έρχεται στο ΣΕΦ χωρίς πίεση, σε ένα παιχνίδι που μόνο θετικά πράγματα μπορεί να αποκομίσει.

“O Ολυμπιακός είναι κάτι σπέσιαλ. Μεγάλη ιστορία, υψηλή ποιότητα και οργάνωση, δύο τεράστιες επιτυχίες τα δύο τελευταία χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να δείξουμε ότι καλύτερο έχουμε. Αλλά και να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι αυτή τη χρονιά, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε τη νίκη. Γενικά θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς πίεση για εμάς. Θα είναι ένα καλό μάθημα και ελπίζω να βρούμε ρυθμό και να δείξουμε τους πραγματικούς εαυτούς μας στον Πειραιά” ήταν τα λόγια του Μιχάιλο Ούβαλιν, ενώ από πλευράς παικτών, ο Κρίστιαν Εγένγκα πρόσθεσε:

“Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε τέλεια όλα τα πράγματα όπως και στις προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, ένας αληθινός γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα και μπορεί να συμβούν τα πάντα. Θα παλέψουμε σίγουρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…