Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Ο… καταδικασμένος Παπάγου

Ο… καταδικασμένος Παπάγου

pagidas

pagidas

Μπορεί για δύο δεκαετίες να μην είχε κάποιο πόστο στην ομάδα, αλλά ο Δημήτρης Παγίδας ήταν πάντα δίπλα στον Παπάγου. Ο προπονητής των “Στρατηγών” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τις δύο δραματικές νίκες απέναντι σε Κορωπί και Γαλάτσι, τον κόσμο που στηρίζει πάντοτε τους παίκτες του, αλλά και την… πρωταγωνιστική μοίρα που έχει ο σύλλογος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Γαλατσίου και τις δύο συνεχόμενες νίκες: “Το Γαλάτσι το είχαμε δει και γνωρίζαμε ότι το 0-3 δεν δικαιολογούνταν από το παιχνίδι του. Είναι μία καλή ομάδα, με δυνατή περιφέρεια, καλή φυσική κατάσταση και το είχαμε επισημάνει όλη την εβδομάδα. Η μεγάλη νίκη επί του Κορωπίου λίγο μας αποπροσανατόλισε στην αυτοσυγκέντρωση και δεν δώσαμε την κατάλληλη βαρύτητα στο παιχνίδι παρότι είχαμε επισημάνει ότι είναι εξαιρετική ομάδα παρά το 0-3. Εμείς είχαμε το Μίχαλο και τον Τσιάκα με πυρετό, ο Αρσένης είχε τενοντίτιδα στα πόδια, ο Γιαννιώδης είχε διάστρεμμα εδώ και 15 μέρες, όμως παρ’ όλ’ αυτά πήραμε αυτό που θέλαμε από το παιχνίδι”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τους στόχους που υπάρχουν: “Η πορεία μας είναι καλή αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Προμηθέα που ήταν μέσα στις δυνατότητες μας αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Η πορεία μας πάντως είναι ικανοποιητική, καθώς ο Παπάγος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί γιατί πέρα από την ιστορία που κουβαλάει η φανέλα έχει φέτος και μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα. Νομίζω ότι είναι ένας μόνιμος πονοκέφαλος για όλους τους προπονητές. Για εμάς είναι σημαντική η επιστροφή των Αποσκίτη, Λογοθέτη. Υπάρχουν στην ομάδα 15 παίκτες κάτι που με υποχρεώνει κάποιες φορές να αφήνω καλούς παίκτες εκτός αποστολής ανάλογα με την τακτική του παιχνιδιού”.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής: “Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν έχει ομάδα να υστερεί ειδικά στην έδρα της. Στον πρώτο γύρο όλες οι ομάδες θα είναι πολύ δυνατές εντός και εκτός διότι εκεί μπαίνουν και οι βάσεις για τους στόχους του καθενός. Πρόκειται για ένα δυνατό πρωτάθλημα με αρκετό αθλητικό ξύλο. Η πιο σταθερή ομάδα μέσα στη σεζόν και η πιο σοβαρή θα κάνει το άλμα στη Β’ εθνική. Γενικά δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα μπορούμε να πούμε για φαβορί ειδικά σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές”.

Για τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα: “Τους ευχαριστώ πολύ που είναι πάντα εκεί είτε εντός είτε εκτός και δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα που αγαπούν τόσο πολύ. Ειδικά στα εντός είναι ο έκτος παίκτης μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…