Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να διορθώσουμε τα λάθη”

“Να διορθώσουμε τα λάθη”

gist trikala dunk

gist-trikala-dunk

Το παιχνίδι απέναντι στον ΚΑΟΔ (05/11, 16:00) είναι εκ προοιμίου εύκολο για τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον σε σχέση με αυτά της Ευρωλίγκα, εκεί όπου οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως το τριφύλλι έχει διάθεση να… αψηφήσει τους Δραμινούς, οι οποίοι θα έρθουν στην Αθήνα με σκοπό να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όσες ελπίδες έχουν για την έκπληξη.

Γι αυτό το λόγο, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ είναι μία καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να διορθώσει τα λάθη που έκανε στην προ ημερών αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Πιο συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη δήλωσε για το παιχνίδι με τους Δραμινούς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

“Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα, η οποία προσπαθεί να τρέξει στην επίθεση. Έχει γρήγορα, αθλητικά γκαρντ και προσπαθεί να πάει στο εύκολο καλάθι. Στις σετ επιθέσεις έχει έμπειρα παιδιά να τη βοηθήσουν και προσπαθεί είτε με πικ εντ ρολ, είτε με παιχνίδι στο λόου ποστ να βρει τις αδυναμίες του αντιπάλου. Εμείς αναλύοντας το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, θα προσπαθήσουμε να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε στις λίγες προπονήσεις που έχουμε στη διάθεσή μας και να μην τα επαναλάβουμε, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ“.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ στάθηκε στον τομέα “συγκέντρωση”: “Επιστρέφουμε για έναν αγώνα στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα από δύο αγώνες μακριά από το γήπεδό μας για την Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι αυτό. Όχι τι έγινε στο προηγούμενο, ή το τι θα γίνει στο επόμενο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα, να γινόμαστε καλύτεροι, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε ότι θεωρητικά είμαστε καλύτεροι από τον ΚΑΟΔ, αλλά θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο και να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, ο οποίος έχει ήδη δύο νίκες στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…