Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να διαχειριστούμε την κούραση”

“Να διαχειριστούμε την κούραση”

paok pagkos markopoulos time out

paok-pagkos-markopoulos-time-out

Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, οι Θεσσαλονικείς, σήμερα έφτασαν στην Ρωσία, όπου θα αντιμετωπίσουν αύριο (13/11) τη Νίζνι για την 5η αγωνιστική του Eurocup. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του για την προσεχή αναμέτρηση, στάθηκε στην κούραση και ότι πρέπει να την διαχειριστούν:

“Το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου μας βρίσκει σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα. Η Nizhny έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία ως τώρα, διαθέτει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, με δύναμη και στην περιφέρεια, αλλά και κοντά στο καλάθι.

Είμαστε σε μία διαδικασία συνεχόμενων αγώνων και θα πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε την κούραση και από τα παιχνίδια, αλλά και από τα ταξίδια και μαζί την προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Nizhny, στον ελάχιστο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας. Ο στόχος που έχουμε και για αυτό τον αγώνα δεν αλλάζει. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και αποφασιστικοί σε αυτά που θα κάνουμε μέσα στο παιχνίδι”.

Από την μεριά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο νεαρός Μιχάλης Λιάπης, σχολίασε: “Δεν έχουμε ιδιαίτερο χρόνο στη διάθεσή μας για προετοιμασία για αυτό τον αγώνα, ούτε καν προπόνηση δεν θα προλάβουμε να κάνουμε, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής, για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε σε κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια μας, ούτε στον αγώνα που χάσαμε από τον Ολυμπιακό, ούτε όμως και στο προηγούμενο παιχνίδι μας στο Eurocup, που πετύχαμε μία σπουδαία νίκη. Για μας υπάρχει μόνο το επόμενο παιχνίδι και πως θα κάνουμε καλύτερα την δουλειά μας.

Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω για αγώνα στη Ρωσία κι αυτό από μόνο του προκαλεί ένα ενδιαφέρον, αλλά αυτό που με συναρπάζει περισσότερο στη φετινή σεζόν, είναι ότι για πρώτη φορά είμαι με την ομάδα στην Ευρώπη και η συμμετοχή μου σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως το Eurocup είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία. Εάν καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία, θα είναι ότι καλύτερο για μένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …