Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να βρούμε ρυθμό”

“Να βρούμε ρυθμό”

jankovic lietuvos oaka

jankovic-lietuvos-oaka

Ένα πολύ καλό τεστ δίνει αύριο (24/11, 16:00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη. Οι “πράσινοι” θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΟΠΑΠ παίρνοντας ακόμη ένα “διπλό” ενώ, παράλληλα, φιλοδοξούν να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ακολουθεί το -κομβικής σημασίας- παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στην επίσημη του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς τονίζοντας: “Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα που ιδιαίτερα στην έδρα της και με τον κόσμο της στο πλευρό της γίνεται πιο είναι επιθετική. Τρέχουν στην επίθεση, έχουν αρκετά καλή δημιουργία, πάνε στο επιθετικό ριμπάουντ και στην άμυνα προσπαθούν να γίνουν αρκετά πιεστικοί. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, να διαχειριστούμε καλά το rotation της ομάδας, γιατί θα έχουμε και κάποιους κουρασμένους παίκτες, ενώ έχουμε και κάποιους τραυματίες. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα”.

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε: “Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί προσπαθούμε να βρούμε ακόμη το ρυθμό μας, μέσα από τους συνεχόμενους αγώνες. Πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί σε όλο το παιχνίδι. Περιμένουμε έναν Άρη ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα  και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι θετική για τον Άρη εκεί, όπως είναι πάντα, αλλά και για εμάς θα είναι ένα καλό εκτός έδρας τεστ. Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και μέσα από αυτό να φτάσουμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…