Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Νίκη… ανακούφισης”

“Νίκη… ανακούφισης”

priftis

priftis

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος επικράτησε της Κηφισιάς με 62-59. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε ότι η ομάδα του αισθάνεται ανακούφιση μετά από αυτή την επικράτηση.

“Καταρχήν πρέπει να αναφέρω ότι μερίδιο στη νίκη, κατά τη γνώμη μου έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είχαν και οι δύο ομάδες. Νομίζω ότι στο τέλος η έδρα με τον κόσμο και σίγουρα κάποια καλάθια με πρωτοβουλίες παικτών, μας έδωσαν τη νίκη. Η Κηφισιά με δεδομένα τα προβλήματα που είχε και μιλάω κυρίως για την απουσία του Λιακόπουλου, έκανε πολύ καλή προσπάθεια. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για τη συνεργασία τους αυτή την εβδομάδα. Ήταν κάτι δύσκολο για μένα. Επίσης να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το έμπειρο stuff, το οποίο με βοήθησε όλη την εβδομάδα για να σταθώ όρθιος μπροστά από τον πάγκο. Νομίζω ότι με το παιχνίδι αυτό, αξιοποιήσαμε τη νίκη που έκανε η ομάδα με το Μιχάλη στη Δράμα και προχωράμε λίγο πιο ανακουφισμένοι παρακάτω.

Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές. Πιστεύω ότι θα γίνουν απρόσμενες νίκες και απρόσμενες ήττες. Γι’ αυτό είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Θέλω να πω ότι είναι άσχημο για μας να έχουμε δύο ψηλούς τραυματίες, με τον Προύιτ μέσα στην εβδομάδα και τον Κουκουλά στο παιχνίδι. Είναι ένα πρόβλημα για μας και να δούμε πως θα το λύσουμε” δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, ενώ Νώντας Παπαντωνίου υποστήριξε:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε. Για μας ήταν μία νέα αρχή με τον ερχομό του κόουτς, ο οποίος έχει μία άλλη φιλοσοφία, την οποία πιστεύω ότι σε μεγάλο ποσοστό τη βγάλαμε στο παρκέ. Η φιλοσοφία μας πλέον είναι ομαδική και στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι κρατήσαμε το σκορ πολύ χαμηλά και δεχθήκαμε 15 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο. Είχαμε σε καλή μέρα τον Άγγελο που έβαλε μεγάλα σουτ και καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Όσο δουλεύουμε με τον κόουτς θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι.

Ευχαριστούμε τον κόουτς για τη στήριξη του και καταδικάζω τα όσα έγιναν στα τελευταία δύο λεπτά. Ούτε σε μας θα άρεσε να παίζαμε στην Κηφισιά και να γίνονταν αυτά. Και εγώ όσα χρόνια παίζω στη Ρόδο ως αντίπαλος, το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από κόσμιο. Δυστυχώς υπάρχει η κακιά στιγμή και εμείς οι παίκτες ζητάμε συγγνώμη από την ομάδα της Κηφισιάς για ότι έγινε.

Επίσης, κλείνοντας θα ήθελα να πω περαστικά στον Μανώλη Κουκουλά που τραυματίστηκε σοβαρά και θα μας λείψει. Ήταν ο δεύτερος τραυματισμός σε ψηλό αθλητή μας μέσα στην εβδομάδα. Ο Τσάμης έπαιξε με πρόβλημα στο πόδι του και ο Σίμπσον με πυρετό. Όλα αυτά δείχνουν ότι είμαστε ομάδα και έχουμε γίνει ένα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…