Κεντρική Διεθνή Νίκες για ΤΣΣΚΑ, Λιέτουβος

Νίκες για ΤΣΣΚΑ, Λιέτουβος

cska triumf

cska-triumf

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην βαλτική λίγκα πανηγύρισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία αν και δυσκολεύτηκε αρκετά εντέλει έκαμψε την αντίσταση της Τριούμφ εκτός έδρας με 69-59.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα πήρε το διπλό ουσιαστικά με την απόδοσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου με επιμέρους σκορ 23-16 κατόρθωσε να αποκτήσει μία διαφορά ασφαλείας. Ο Βιτάλι Φριντζόν ήταν η “αιχμή του δόρατος” για τους φιλοξενούμενους με 15 πόντους ενώ ο Σόνι Ουίμς πρόσθεσε 14 πόντους και 4 ριμπάουντ. Επίσης πληθωρική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άαρον Τζάκσον με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κόρι Χίγκινς με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Θετικός ο Γλυνιαδάκης για Λιέτουβος

Στο 5-2 ανέβηκε η Λιέτουβος Ρίτας η οποία κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Ρωσία αφού επικράτησε της Ενισέι με 83-77. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον όμιλο της Ευρωλίγκα ήταν καλύτερη στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο όπου και εξασφάλισε μία καλή διαφορά (68-58). Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (21 πόντοι) ήταν ο ηγέτης των Λιθουανών ενώ ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ήταν θετικός και τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους (2/4 βολές, 4/6 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 3 λάθη σε 16 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους ήταν ο Κρίστιαν Μπερνς με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…