Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κρατήσαμε ψηλά το ρυθμό”

“Κρατήσαμε ψηλά το ρυθμό”

Αταμάν

Ataman

Η Γαλατασαράι φαίνεται πως δεν επηρεάζεται από τους συνεχείς τραυματισμούς των παικτών της. Το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν κυριάρχησε στο παρκέ του Αμπντί Ιπεκτσί και επιβλήθηκε εύκολα της Μπάγερν Μονάχου με σκορ 84-74. Ο Τούρκος προπονητής, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα του διατήρησε ψηλά το ρυθμό του αγώνα, ενώ έκανε και ιδιαίτερη μνεία στον Κάρλος Αρόγιο και τον Τσενκ Ακιόλ, που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε: “Παίξαμε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι. Περνάμε μία πολύ δύσκολη περίοδο όσον αφορά τους τραυματισμούς. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Κρατήσαμε το ρυθμό ψηλά και αυτό δούλεψε πολύ καλά για εμάς. Η Μπάγερν είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Θέλαμε να τους κρατήσουμε εκτός ρυθμού. Ο Αρόγιο και ο Τσενκ βοήθησαν πολύ απόψε ενώ ο Μενσά Μπονσού κυριάρχησε μέσα στο ζωγραφιστό.

Ήμασταν μπροστά στο σκορ από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Οι πόντοι του Κάρλος Αρόγιο ήταν πολύ σημαντικοί και ήρθαν καθοριστικό σημείο. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε ένα επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα παίξουμε κόντρα στη Σιένα, θέλουμε να νικήσουμε κι αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε μπροστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…