Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κοιτάμε τη Σιένα”

“Κοιτάμε τη Σιένα”

Bartzokas Sin

Bartzokas_Sin

Παράπονα από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε για την αναμέτρηση με τους “θαλασσί“: “Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένα πολύ ωραίο επιθετικό παιχνίδι κι από τις δυο ομάδες με μεγάλο σκορ. Εμείς φυσικά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την άμυνα μας.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πήραμε μια διαφορά 20 πόντων και στη συνέχεια ατόνησε το παιχνίδι, θέλοντας να μοιράσουμε και το χρόνο συμμετοχής. Ο Κολοσσός είχε σε καλή μέρα τους δυο ξένους του και με βάση αυτούς πιστεύω ότι θα δουλέψει για τη συνέχεια. Εύχομαι στον κόουτς και στον Κολοσσό ότι καλύτερο. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Σιένα“.

Από την μεριά του ο Δημήτρης Κατσίβελης, σχολίασε: “Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας αν εξαιρέσουμε τις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Στη συνέχεια το διορθώσαμε και νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε για το παιχνίδι με τη Σιένα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…