Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κερδίζουμε πειστικά”

“Κερδίζουμε πειστικά”

bartzokas sistima

bartzokas-sistima

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Άρη, μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού, την κούραση και υπερένταση από τα συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια, αλλά και για το νικηφόρο σερί: “Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς στην Α1 με κόσμο. Φυσικά η ώρα και η βαρύτητα που δίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα δεν έφερε πολύ κόσμος στο γήπεδο, αλλά όσοι ήρθαν ευχαριστήθηκαν το ματς.

Σε αυτό έπαιξε και ο Άρης ρόλο που για 25 λεπτά έπαιξε πολύ καλά. Για εμάς σήμερα, όπως είπε και ο Μάντζαρης, είναι δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες, υπήρχε υπερένταση από το ματς με τη Γαλατάσαραϊ, θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, το καταφέραμε αφού δεν ξεπέρασε κανείς παίκτης τα 20 λεπτά συμμετοχής.

Συγχαρητήρια στον Άρη, αλλά και σε εμάς καθώς συνεχίζουμε να κερδίζουμε με πολύ πειστικό τρόπο. Εμείς όλη τη δουλειά την κάναμε το καλοκαίρι, κρατήσαμε παίκτες με πολύ μεγάλο κίνητρο παρά το ότι έχουν κατακτήσει πάρα πολλά, αλλά και τα παιδιά που πήραμε έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο.

Η δουλειά αυτή έγινε το καλοκαίρι και έχουν μεγάλο κίνητρο. Για εμάς είναι σημαντική η προπόνηση και γίνεται με μεγάλη ένταση. Στα προηγούμενα ματς της Α1 που δεν είχαμε κόσμο τα παιδιά προσπαθούσαν, αλλά ήταν παράξενο, τους καταλαβαίναμε”.

Κλείνοντας ο Έλληνας κόουτς μίλησε για τους Μπέγκιτς και Καββαδά: “Ο Μπέγκιτς δεν είναι παίκτης που περνάει εξετάσεις. Απλά είναι ένας παίκτης ειδικών συνθηκών. Είναι ένας παίκτης κοντά 2.20 και του ήταν πιο εύκολο να παίξει προχθές με τον Αλντεμίρ ή τους ψηλούς του Άρη.

Τώρα μέσω προπονήσεων γίνεται όλο και καλύτερος. Μην ξεχνάτε πως ήταν 20-25 μέρες εκτός δράσης. Εμείς θέλουμε τον Σίμονς, αυτόν περιμένουμε να γυρίσει. Προσθέσαμε τον Καββαδά καθώς υπήρχε έλλειμμα στην προπόνηση. Εμάς γι’ αυτό που είναι σημαντικό είναι να υπάρχει υγεία και να προχωρήσουμε όπως είμαστε”.

Από την μεριά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης, σχολίασε: “Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη που ήρθε να μας κοντράρει σήμερα και πάλεψε το παιχνίδι. Εμείς κρατάμε το πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο και κυρίως το τελευταίο δεκάλεπτο που βγάλαμε ενέργεια και κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα.

Εμείς όπως έχουμε πει δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι και συνεχίζουμε τη δουλειά. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα κενά διαστήματα που έχουμε. Κοιτάμε το παιχνίδι με τη Μπάγερν στο Μόναχο και θα πάμε για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…