Κεντρική Ελευσίνα “Η άμυνα έφερε τη νίκη”

“Η άμυνα έφερε τη νίκη”

skarafigas

skarafigas

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σκαραφίγκας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά τέλος της αναμέτρησης του Πανελευσινιακού με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο τεχνικός των “σταχυοφόρων“, στάθηκε στην παρουσία των Παπαμακάριου, Μάντζαρη και Αβραμίδη, οι οποίο όπως σημείωσε “γύρισαν” το παιχνίδι: “Έχουμε τέσσερις Αμερικάνους με διψήφιο αριθμό πόντων αλλά το παιχνίδι το γύρισε ο Παπαμακάριος, ο Μάντζαρης και ο Αβραμίδης.

Εμείς είχαμε πάρα πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα με το κυριότερο να είναι στο θέμα της συγκέντρωσης μετά την νίκη στην Χαλκίδα. Ο Κολοσσός έχει μια πάρα πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να πάρουμε το ματς. Κάναμε ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο και στο τέλος έφυγε το άγχος και τα παιδιά δημιούργησαν φάσεις που αρέσουν στον κόσμο.

Σίγουρα νιώθουμε μια τεράστια ικανοποίηση που καταφέραμε και κάναμε στα τελευταία τρία ματς τρεις νίκες  γιατί για τέτοιες ομάδες είναι πολύ σπουδαίο γεγονός. Την  διαφορά την έκανε η πολύ καλή αμυντική λειτουργία όλων των παικτών στο τρίτο δεκάλεπτο και η ευκολία που βγάλαμε κάποιους αιφνιδιασμούς. Αφιερώνουμε την νίκη στον γιο του γενικού αρχηγού της ομάδας τον μικρό Γιάννη που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα μπάσκετ σήμερα το πρωί“.

Εκ μέρους των παικτών του Πανελευσινιακού, ο Λάρι Τέρνερ, σημείωσε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο όμως βελτιωθήκαμε στην άμυνα και όσο πέρναγε η ώρα αναπτύξαμε τον ρυθμό μας. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική (σ.σ. με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…