“Δύο πρόσωπα”

pedoulakis iremia

pedoulakis-iremia

Ο διπρόσωπος Παναθηναϊκός βγήκε νικητής από το παιχνίδι με τη Λιέτουβος Ρίτας ξεπερνώντας τόσο τη νευρικότητά του όσο και τις… ατυχίες της τελευταίας στιγμής, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι μία εξ αυτών. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Λιθουανούς, ο αρχηγός των “πράσινων” αναχώρησε για την Καστοριά τα ξημερώματα και επέστρεψε στην Αθήνα λίγες ώρες πριν το τζάμπολ λόγω ενός ατυχούς περιστατικού στην οικογένειά του.

Ο προπονητής του τριφυλλιού ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας πως “το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά έως πολύ νευρικοί και στα τελειώματά μας και στα σουτ μας και στις επιλογές μας. Πηγαίναμε να φάμε τη θάλασσα με ένα κουτάλι, με μία πάσα. Δεν είχαμε καθόλου καθαρό μυαλό. Αυτό έφερε μία νευρικότητα.

Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά. Το κυριότερο ήταν να μπορέσουμε μέσα από την άμυνα να βρούμε ρυθμό. Επιστρατεύσαμε τα παιδιά που είναι καλά σε αυτό το κομμάτι και γυρίσαμε το παιχνίδι. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και η ψυχική διάθεση να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό γιατί θα αποφορτίσει τα παιδιά”, για να συνεχίσει αναφερόμενος στην κρισιμότητα της αναμέτρησης καθώς και τα προβλήματα που υπήρχαν στο “πράσινο” στρατόπεδο:

“Ήξεραν όλοι στην ομάδα ότι είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό γι αυτήν. Είχαμε το πρόβλημα με τον Λάσμε, μας έτυχε ένα περιστατικό με τον Διαμαντίδη, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα για τη γενέτειρά του και γύρισε το απόγευμα στην Αθήνα για να παίξει στον αγώνα”.

Ενώ κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση για τα δεδομένα που διαμορφώνονται, πλέον, στον όμιλο μετά το “διπλό” της Λαμποράλ Κούτσα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ: “Ο όμιλός μας είναι πολύ ανοιχτός. Θα το δούμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Άρη, η Λαμποράλ μπορεί να περιμένει. Δεν θέλουμε να παρεκκλίνουμε από τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…