Κεντρική Basket League Άρης “Βγάλαμε συμπεράσματα”

“Βγάλαμε συμπεράσματα”

aggelou iremos

aggelou-iremos

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης, έμεινε ο Βαγγέλης Αγγέλου, παρά την αναμενόμενη ήττα. Ο έμπειρος προπονητής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του παιχνιδιού σχολίασε: “Πρώτα από όλα δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική για το παιχνίδι. Αυτά τα δύο παιχνίδια που παίξαμε εμείς με τις δύο ομάδες (σ.σ. Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική και Ολυμπιακό) ήταν πάρα πολύ σημαντικά για να βγάλουμε συμπεράσματα για το επόμενο πολύ σημαντικό δίμηνο για τους δικούς μας στόχους.

Συγχαρητήρια στη νίκη για τον Ολυμπιακό και για την πορεία του. Τα κριτήρια στα δύο τελευταία σφυρίγματα των διαιτητών δίνουν κίνητρο στον Άρη για τη συνέχεια. Εμείς ξέρουμε πώς να κινηθούμε. Το να παίζεις απέναντι στις δύο μεγάλες ομάδες και ιδιαίτερα όταν είναι κάτω από αυτό τον ρυθμό στην Ευρωλίγκα. Όταν έχουν σχεδιασμό για μεγάλα παιχνίδια και σαφώς τους βρίσκεις πιο χαλαρά καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος κάποιος, όσο και εάν σε σέβεται κάποιος, είναι και καλό και κακό.

Μπορεί δηλαδή να πάρεις λάθος μηνύματα και να χάσεις κάποιο ματς που χρειάζεσαι. Για εμάς αυτά τα δύο παιχνίδια είχαν ιδιαίτερα μηνύματα και χρειάζεται προσοχή στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Εμείς προσπαθούμε βήμα-βήμα και τα τούβλα του δικού μας οικοδομήματος είναι τελείως διαφορετικά από αυτά του Ολυμπιακού. Δεν θέλω να πάρω χρόνο να σας πω τι ακριβώς χρειάζεται, αυτό που μένει είναι πως είναι τύχη και τιμή να παίζεις με αυτού του επιπέδου της ομάδας και να προσπαθείς να δομήσεις και να οικοδομήσεις μια ομάδα.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς και να ελπίζεις. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διοίκηση μας, το πλάνο είναι της διοίκησης, η οποία προσπαθεί να το περάσει και στον κόσμο ώστε να το στηρίξει. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη δική μας προσπάθεια και υπερήφανοι. Και είμαστε ικανοποιημένοι και για έναν ακόμη πολύ απλό λόγο. Γιατί έχουμε πολύ σκληρή κριτική, άρα παράλληλα με αυτή την προσπάθεια παραγωγής, οι παίκτες γαλουχούνται με την επαγγελματική ευθύνη ενώ είναι και σημαντικό για κάθε παίκτη να προσπαθήσει να πάρει μπασκετικούς πόντους εμπειρίας απέναντι στον κόσμο του Άρη“.

Εκ μέρους των “κιτρινόμαυρων” παικτών ο 17χρόνος Κώστας Μήτογλου σημείωσε για την ήττα από τον Ολυμπιακό: “Στην αρχή προσπαθήσαμε να παλέψουμε το παιχνίδι και να μείνουμε κοντά στο σκορ. Η διαφορά συνέχεια ήταν κάτω από τους δέκα πόντους, αλλά μετά κάναμε κάποια λάθη και η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει, έπαιξε σε αυτό ρόλο η εμπειρία και το ταλέντο των παικτών του Ολυμπιακού και έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…