Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Αφιερωμένη στη Ρόδο”

“Αφιερωμένη στη Ρόδο”

koutalianos

koutalianos

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο “στρατόπεδο” του Κολοσσού Ρόδου, μετά τη δεύτερη –συνεχόμενη- νίκη και πρώτη εκτός έδρας, επί του ΚΑΟΔ. Ο υπηρεσιακός προπονητής των “θαλασσί“, Μιχάλης Κουταλιανός, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αφιέρωσε τη νίκη στην Ρόδου όπου περνάει δύσκολες μέρες λόγω των καταστροφών, σχολίασε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη που πέτυχαν, όπως και για την απαραίτητη συγκέντρωση που έδειξαν όλη τη βδομάδα.

Ήταν δύσκολη και περίεργη βδομάδα μετά τη φυγή του κόουτς Φραγκιά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα και το καταφέραμε και θα το έλεγα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες, που στάθηκαν πολύ κοντά στα παιδιά.

Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στη Ρόδο που περνάει δύσκολες μέρες λόγω των καταστροφών, αν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο μέσα από αυτή τη νίκη.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες έδωσαν το 150% των δυνατοτήτων τους και αυτοί που έπαιξαν και αυτοί που δεν έπαιξαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν όλα τα μεγάλα σουτ, λόγω της αυτοπεποίθησης. Στο ξεκίνημα ήμασταν “μαγκωμένοι”, είχαμε πολύ άγχος, θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να κερδίζουμε με 20 πόντους, αυτά δεν γίνονται στο μπάσκετ… Στο πρώτο μέρος ο ΚΑΟΔ έβαλε εύκολα καλάθια, αλλά δεν έχω παράπονο γιατί τα σταματήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και αφού μπήκαν μεγάλα σουτ από μας, γύρισε η πλάστιγγα ψυχολογικά σε μας”

Εκ μέρους των παικτών του Κολοσσού, ο Nώντας Παπαντωνίου τόνισε: “Μετά τη νίκη επί των Τρικάλων περάσαμε δύσκολη και περίεργη βδομάδα. Η ομάδα δεν ήξερε ποιος θα έρθει προπονητής. Ο προπονητής μας έφυγε μετά από νίκη. Καταφέραμε με τον κόουτς Κουταλιανό και όλο το σταφ που δούλεψε όλη τη βδομάδα, να μείνει η ομάδα ενωμένη και να πάρει αυτό το αποτέλεσμα. Για μας κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός.

Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μας έφυγε το άγχος και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κόουτς. Όλα τα παιδιά, όλοι οι παράγοντες δώσαμε το 150% των δυνατοτήτων μας και καταφέραμε να φτάσουμε αυτό το αποτέλεσμα που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…