Κεντρική Ελευσίνα “Αγχωθήκαμε”

“Αγχωθήκαμε”

skarafigas1

skarafigas1

Στο άγχος που δημιουργήθηκε στους παίκτες του με το πέρας της αναμέτρησης, στάθηκε ο Γιώργος Σκαραφίγκας, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε επίσης πως πρέπει να δουλέψουν στο κομμάτι της ψυχολογίας: “Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Μαρκόπουλο, γιατί έχει… στομάχι και αντέχει.

Κάνει μια ομάδα που μου αρέσει πολύ και έχει ωραίο τρόπο παιχνιδιού. Θέλει υπομονή, αλλά σε αυτές τις ομάδες συνήθως δεν υπάρχει. Εμείς ήρθαμε χωρίς πίεση και άγχος για το καλύτερο. Στο τέλος όμως αγχωθήκαμε πιο πολύ από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε στην ψυχολογία, γιατί ο Φαγιέ (σ.σ. έχασε τις βολές στην κανονική περίοδο και στην πρώτη παράταση) επηρεάστηκε πολύ και δε μπορούσε να παίξει στη δεύτερη παράταση”.

Εκ μέρους των παικτών του Πανελευσινιακού ο Δημήτρης Αράπης -στην επιστροφή ως αντίπαλος στο “Παλατάκι“- σχολίασε: “Ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες θα είχαμε καταφέρει να νικήσουμε. Είχαμε τρεις ευκαιρίες να το κάνουμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Όταν μια ομάδα σαν την Ελευσίνα, έρχεται στο Παλατάκι χάνει με αυτό τον τρόπο και βλέπεις στεναχωρημένα πρόσωπα παντού, είναι κάτι πολύ σημαντικό…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…