Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχουμε πρόβλημα στα ριμπάουντ”

“Έχουμε πρόβλημα στα ριμπάουντ”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo

Ικανοποιημένος έμεινε ο Σούλης Μαρκόπουλος, από την εμφάνιση και τη νίκη, κόντρα στον ΚΑΟΔ. Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν –ανά διαστήματα- καλό μπάσκετ και έφτασαν στην εμφατική νίκη, επί των Δραμινών. Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, τόνισε: “Μπράβο στους παίκτες μου για το δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα όχι τόσο καλό πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε αυτό που μπορούμε και φτάσαμε στη νίκη.

Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το ματς γιατί προερχόμασταν από ήττα στα Τρίκαλα, επίσης ο ΚΑΟΔ θα ερχόταν δυνατός μετά από μια ήττα ενώ με διάφορους μικροτραυματισμούς το ζήτημα είναι πώς θα είχαμε διάρκεια. Δώσαμε ευκαιρίες να μας χτυπήσει ο αντίπαλος στη ρακέτα και αυτό ήταν αρνητικό στοιχείο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν επιτρέψαμε να γινόταν εύκολα η πρώτη πάσα, η άμυνά μας έγινε δυνατή και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Τώρα έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς την Τετάρτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Κάποια στοιχεία που ήθελαν να βάλουν οι παίκτες δεν το έκαναν. Εμείς παίξαμε καλά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Ο Κόνιαρης είναι ταλέντο και πιστεύω πως θα αποτελέσει από τα βασικά στελέχη της ομάδας τα επόμενα χρόνια, αν δουλεύει έτσι όπως τώρα. Πιστεύω πως ήμασταν βελτιωμένοι σήμερα. Ναι, έχουμε πρόβλημα στα ριμπάουντ…”

Από την μεριά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Ντι Τζέι Κούπερ, σχολίασε: “Ήταν μια καλή ομαδική νίκη. Παίξαμε πολύ καλά μετά το ματς με τα Τρίκαλα, παίξαμε ομαδικό μπάσκετ και επιστρέψαμε στις νίκες. Βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλή άμυνα και αυτό οδήγησε σε λάθη τον ΚΑΟΔ.

Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ταξίδια σαν δικαιολογία, αυτό συμβαίνει και σε άλλες ομάδες. Δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς. Μπήκαν τα σουτ, αυτό. Κάθε νίκη τονώνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Είμαστε έτοιμοι για το ματς αυτό και πάμε για το καλύτερο”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …