Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Έχει δρόμο ακόμα…”

“Έχει δρόμο ακόμα…”

sakis

sakis-karidas

Το αήττητο ξεκίνημα του Κόροιβου στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας έχει μετατρέψει το συγκρότημα του Βασίλη Νιπεργιάλη σε ένα εκ των φαβορί για την άνοδο. Ανήμερα των γενεθλίων του, ο ηγέτης των “κυανόλευκων”, Σάκης Καρύδας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου, το ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί απέναντι στο Ψυχικό, αλλά και το… μέλλον του στο χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά:

– Σάκη, το ξεκίνημα που έχετε κάνει είναι εντυπωσιακό. Πραγματικά, περιμένατε το 4Χ4; Έχετε ανεβάσει ψηλά τον πήχη και πιστεύεις ότι θα είστε ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο;
“Περιμέναμε μία καλή πορεία και στόχος μας ήταν να έχουμε το απόλυτο στα πρώτα 4 παιχνίδια. Το καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι γ’ αυτό. Για άνοδο είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πάντως, έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα”.

– Το σκορ του αγώνα με το Λαύριο, δείχνει μία εύκολη νίκη. Θεωρείς ότι κάνατε το καλύτερό σας παιχνίδι, τόσο επιθετικά, όσο κι αμυντικά;
“Νομίζω κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Δεν ήταν εύκολο ματς, απλά εμείς το κάναμε να φανεί εύκολο. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε μία καλή ομάδα όπως είναι το Λαύριο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Όμως αυτό που μετράει περισσότερο, δεν είναι η διαφορά αλλά η νίκη”.

– Τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα Ψυχικού, η οποία είναι και αυτή αήττητη. Πιστεύεις ότι το άγχος το έχει το Ψυχικό;
“Σίγουρα εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι διότι παίζουμε εκτός έδρας. Όμως, θα παίξουμε για τη νίκη, όπως άλλωστε κάνουμε και σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό λοιπόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στην ομάδα του Ψυχικού, η οποία έχει αποδείξει, ότι διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και έχει βάλει υψηλούς στόχους εφέτος”.

– Μετά το μπάσκετ σκέφτεσαι να ασχοληθείς με την προπονητική;
“Μέχρι στιγμής, δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Θέλω πρώτα να είμαι υγιής και όλα τα άλλα, να έρθουν στην ώρα τους. Τώρα σκέφτομαι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Στο μέλλον πάντως, δεν θα έλεγα όχι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…